Női kézilabda: hosszabbított a DVSC Szilágyi Zoltánnal

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2022.10.07. 14:52
null
Fotó: dvsckezilabda.hu
Szilágyi Zoltán két évvel meghosszabbította 2023-ban lejáró szerződését – jelentette be a DVSC Schaeffler. Tavaly 11 évet követően először végzett a csapat dobogón.

 

2025-ig meghosszabbította szerződését Szilágyi Zoltán, a DVSC Schaeffler vezetőedzője. Miután 2021-ben kinevezték a csapat élére, első szezonját követően fel is merült a hosszabbítás igénye a klub részéről, ugyanis a tavalyi bajnoki bronzérem jól mutatta, hogy jó úton járnak a debreceniek.

„Egy percig sem gondolkoztam a válaszon, amikor ügyvezetőnk először beszélt a szerződés meghosszabbításáról, sőt már kicsit vártam is, hogy Ábrók Zsolt megkeressen – beszélt a szerződéshosszabbítás hátteréről Szilágyi Zoltán. – Érzem a klubnál a személyem iránti bizalmat, ami egy edzőnek nagyon fontos, s persze szeretek ezzel a csapattal dolgozni. Elkötelezett, ambiciózus társaság állt össze a Lokinál, amely szép jövő előtt áll. Megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező egyesület tagja lehetek, amely nem a múltjából él, hanem komoly céljai vannak, s én ezekkel a célokkal minden tekintetben azonosulni tudok. Debrecenben főként magyar játékosokkal, fiatal magyar tehetségekkel próbálunk eredményt elérni, s ez nagyon fontos az egész honi kézilabda szempontjából– zárta mondandóját az edző a klub honlapján.

„Egy sikeres klub működésének legfontosabb eleme a stabilitás, ez a hosszú távú eredményesség kulcsa – fogalmazott Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője. – Ennek egyik záloga, hogy stabil, jó szakmaiságú stábbal tudjunk dolgozni. Úgy gondolom, hogy a DVSC-nél az ország egyik legjobb edzői stábja állt össze, s a nálunk folyó tudatos építkezés része, hogy ezt a stábot együtt tartsuk, biztosítva a klub jövőjét. Szilágyi Zoltán irányítása alatt a csapat folyamatosan fejlődik, s ez alapot teremt arra, hogy egyre komolyabb célokat tűzzünk ki magunk elé!”

A DVSC Schaeffler jelenleg második helyen áll a női kézilabda NB I-ben.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik