Női kézi: Woltering marad, újra együtt K. Bulatoviccsal?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.27. 10:20
A Handball Montenegro híre szerint szépen formálódik az ismét nagy terveket szövögető Buducsnoszt Podgorica kerete a következő szezonra, miután sikerült megállapodni a klasszis német kapussal, Clara Wolteringgel a lejáró szerződése meghosszabbításáról.

„Miközben mindenki arról beszél, mekkora lökést ad majd a Podgoricának a következő szezonban Katarina Bulatovics visszatérése (ami még nem hivatalos), Clara Woltering úgy döntött, 2015-ig marad a fővárosban" – írja a Handball Montenegro.

A 31 éves Woltering 2011 óta játszik Podgoricában, tagja volt a 2012-ben Bajnokok Ligáját nyerő alakulatnak, egyben csapattársa a most Győrben játszó Katarina Bulatovicsnak. Woltering egy év múlva befejezi aktív pályafutását, a családi vállalkozásukban fog dolgozni Németországban, egy esztendeig azonban még marad az ismét nagy terveket szövögető Buducsnosztnál: jövő nyárig meghosszabbította a szerződését.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Győr jobbátlövője, Katarina Bulatovics visszatérhet a csapathoz, és ezt látszik erősíteni a Handball Montenegro idézett híre is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik