Női kézi: Bulatovics a szezon befejezése után visszatér Podgoricába?

Vágólapra másolva!
2014.01.27. 12:59
null
Bulatovics visszatér Podgoricába? (Fotó: Szabó Miklós)
Egybehangzó montenegrói sajtóhírek szerint a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának világklasszis jobbátlövője, Katarina Bulatovics egy szezon után elhagyja a BL-győztes együttest, és visszatér hazájába, a Buducsnoszt Podgoricában fejezi be pályafutását.

Az utóbbi napokban több montenegrói oldal (így például a Vijesti, a Handball Montenegro és a Pobjeda) is arról írt, hogy Katarina Bulatovics a következő szezontól újra a Podgoricát erősíti. A jobbátlövő tavaly egy plusz egy éves szerződést írt alá az ETO-val, ennek értelmében lehetősége van egy szezon után távozni. A sajtóhírek arról szólnak, hogy a játékos Podgoricában fejezi be pályafutását. Bulatovics már Győrbe igazolása előtt kifejtette, hogy már csak pár szezonra tervez, ezek szerint hazájában fejezné be pályafutását. A hírrel megkerestük a játékos ügynökét is:

„Ezek csak találgatások, nem kívánunk vele foglalkozni. Sorsdöntő szakaszához érkezett a Bajnokok Ligája, Bulatovics most csak erre szeretne koncentrálni” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Farkas Mátyás, a játékost képviselő ChampSport ügynökség részéről.

A hír egyik pikantériája, hogy a két csapat közös középdöntős csoportban szerepel a BL-ben, és szombaton éppen egymás ellen kezdik meg a kupasorozat következő szakaszát. Bulatovics 2008 és 2012 között erősítette korábban a Buducsnosztot, amellyel BL-t és KEK-et is nyert.

A Podgoricánál komolyan gondolják a csapat megerősítését, így jó esély van rá, hogy egy év után újra a csapatban tudják Andjela Bulatovicsot, akinek nem jött be a ljubljanai „kaland”, ami a Krimről az utóbbi időben érkező hírek tükrében nem is annyira meglepő. Mint ismert, a szlovén csapat anyagi gondokkal küzd, így a közelmúltban megvált Carmen Martíntól, Linnea Torstenssontól és Patrizia Vizitiutól is.

A Podgorica nemcsak az igazolásokat, hanem az értékei megtartását is fontosnak tartja, ezért a sajtóhírek szerint újabb egy évvel hosszabbít a beálló Dragana Cvijiccsel és a balátlövő Cristina Neaguval.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik