Női kézi: Johansson furcsa szerepben térhet vissza Bukarestbe

Vágólapra másolva!
2020.02.14. 15:46
null
Per Johansson újra visszatérhet a CSM Bucuresti-hez (Fotó: AFP)
Főnökének a főnöke lehet a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának edzője, Adrian Vasile, amennyiben igazak a Handbalmania portál információi, és a román klub ismét alkalmazza a svéd Per Johanssont.

A honlap szerint a CSM-et már 2017 és 2018 tavaszán kétszer is irányító szakember ezúttal másodedzőként térne vissza a bukaresti együtteshez, így az a Vasile lenne a főnöke, akivel közösen irányítják Montenegró válogatottját, csak éppen fordított felállásban: Johansson a szövetségi kapitány és a román tréner a segítője. A Handbalmania szerint Johansson visszatérését már csupán a CSM igazgatótanácsának kell jóváhagynia.

A CSM jelenleg hét ponttal a negyedik helyen áll a Bajnokok Ligája középdöntőjében, és legközelebb, február 21-én a hárompontos Ferencvárost fogadja. A román élvonalban sem a várakozások szerint szerepel a bukaresti csapat, amely legutóbb otthon játszott 24–24-es döntetlent Nagybánya ellen, és egy mérkőzéssel többet játszva áll azonos pontszámmal (37) a második helyen a listavezető és címvédő Ramnicu Valcea mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik