Női kézi BL: Nem ütöttük meg a szükséges szintet - Adzsics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.04. 20:31
Dragan Adzsics, a Buducsnoszt Podgorica vezetőedzője elismerte, megérdemelten lett a Győri ETO a Bajnokok Ligája győztese, a saját csapata nem ütötte meg a szükséges szintet a döntőben.

Dragan Adzsics, Podgorica vezetőedzője: „Megérdemelte a Győr a trófeát, mert egész évben képes volt klasszis teljesítményt nyújtani, de mi is sikeres szezonon vagyunk túl. A Győr tapasztaltabb volt nálunk, mi nem ütöttük meg a szükséges szintet. Jó tanulópénz volt, remélem jövőre jobbak leszünk."Dragan Adzsics, Podgorica vezetőedzője: „Megérdemelte a Győr a trófeát, mert egész évben képes volt klasszis teljesítményt nyújtani, de mi is sikeres szezonon vagyunk túl. A Győr tapasztaltabb volt nálunk, mi nem ütöttük meg a szükséges szintet. Jó tanulópénz volt, remélem jövőre jobbak leszünk."

Clara Woltering, a Podgorica kapusa: „Jól sikerült az első final four, gratulálok a szervezőknek. Számunkra nehéz volt a mai meccs, sokat kivett belőlünk a Vardar-meccs. A nyomás az ellenfélen volt, de nagyon jól elbírta, mi túl sok buta hibát vétettünk. Ezzel együtt dicséret illeti a csapatot, sok kemény meccsünk volt a szezon során."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik