Női kézi BL: a címvédő edzője szerint a Győr a favorit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.11. 12:42
A címvédő Buducsnoszt Podgoricát irányító Dragan Adzsics szerint a Győri Audi ETO KC a legnagyobb esélyese a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének.
A Buducsnoszt címvédőhöz méltóan kettős győzelemmel búcsúztatta a nagybányaiakat a BL negyeddöntőjében, ám a montenegrói csapat vezetőedzője nem saját magukat tartja a budapesti négyes döntő legnagyobb esélyesének, hanem a Győrt.

„Nem mi vagyunk a favoritok – mondta Dragan Adzsics. – A győriek az idény kezdete óta dominálnak, nagyra tartom az általuk alkalmazott rendszert, és nagyszerű edző irányítja őket. Hazai környezetben játszhatnak majd, nekik van a legjobb esélyük elhódítani a trófeát.”

A final four résztvevői (Győr, Buducsnoszt, Vardar Szkopje, CSM Bucuresti) ugyanabban a középdöntős csoportban szerepeltek, sok újat nem tudnak egymásnak mutatni.

„Tudjuk, milyen a négyes döntőben részt venni, és hisszük, hogy képesek leszünk két jó meccset játszani Budapesten. Be akarunk jutni a döntőbe, ott pedig már minden elképzelhető. A final four összes csapatával találkoztunk már ebben a szezonban, nyugodtan mondhatjuk, hogy a legjobbak jutottak be a legjobb négy közé. Egyértelmű, hogy nehezebb lesz, mint az utóbbi két évben volt, de elemeztük mindegyik lehetséges ellenfelünket, készen állunk a ránk váró kihívásra.”

A final fourt május 7-én és 8-án rendezik a budapesti Papp László Sportarénában. A sorsolást pénteken 11 órakor a Groupama Arénában tartják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik