Női kézi: az EHF-kupa-döntős a Fradiból igazolt átlövőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.14. 21:55
A Ferencvárosból idény végén távozó Szekerczés Luca a német TuS Metzingen női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását – tájékoztatta a Nemzeti Sportot a játékos ügyeit intéző Szörnyi Attila.

A magyar bajnoki címvédő már korábban beszámolt a keret jövő évi változásairól, így tudható volt, hogy a 21 éves jobbátlövő az idény végén távozik. Az igazolásról a Metzingen honlapja is hírt adott, amelyből kiderült, hogy kétéves szerződést kötöttek Szekerczéssel. korábban beszámolt a keret jövő évi változásairól, így tudható volt, hogy a 21 éves jobbátlövő az idény végén távozik. Az igazolásról a Metzingen honlapja is hírt adott, amelyből kiderült, hogy kétéves szerződést kötöttek Szekerczéssel.

„Luca az egyik legtehetségesebb játékos a posztján Magyarországon. Nagyon örülünk, hogy a számos ajánlata közül minket választott. Biztos vagyok benne, hogy Maren Weigellel kiváló párost alkotnak majd, egyúttal több variációs lehetőségünk is lesz" – mondta Rott Ferenc ügyvezető igazgató.

A Konkoly Csaba által irányított együttes jelenleg a Thüringer HC-vel azonos pontszámmal áll a Bundesliga élén, két ponttal előzik meg a HC Leipziget. Az EHF-kupában pedig a Dunaújvárossal vívja a csapat a döntőt. A Metzingennek idén is van magyar játékosa Temes Bernadett személyében, az irányító azonban a nyáron hazatár, és a Vácban folytatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik