Női kézi: a Podgoricából érkezhet átlövő a Fradihoz – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.02.02. 19:41
null
Malovics a nyáron távozhat Podgoricából (Fotó: ZRK Buducsnoszt)
Montenegrói értesülés szerint a Buducsnoszt Podgorica 21 éves jobbátlövője, Djurdjina Malovics a Ferencváros női kézilabdacsapatában folytathatja pályafutását.

A montenegrói reprezentacija.me oldal arról ír, hogy Malovics a nyáron elhagyhatja a Buducsnoszt Podgoricát, és az FTC-be igazolhat. A fiatal jobbátlövőt több sérülés is hátráltatta, de úgy tűnik, mostanra sikerült túljutnia ezen az időszakon, és újra felvette a ritmust.

A ferencvárosi szurkolók az elmúlt hétvégén közelről is láthatták Malovicsot, miután a két csapat azonos Bajnokok Ligája középdöntős csoportban szerepel. A Dabason rendezett mérkőzésen a Fradi egy szorosabb első félidőt követően magabiztosan, 34–26-ra nyert, Malovics két gólt lőtt.

Ha valóban összejön az átigazolás, nagy kérdés, hogy Malovics a holland Laura van der Heijden mellé vagy esetleg a helyére érkezik a Népligetbe. Van der Heijden tavaly egy plusz egy évre írt alá az FTC-hez.

A Fradinak jelenleg is van montenegrói átlövője, azonban Marija Jovanovics idén nyáron már valóban befejezi a pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik