L. P. I.
2023.01.24 22:58 Frissítve: 2023.01.25 23:22

Mit veszíthetünk? – dán–magyar a férfi kézi-vb-n; Garát-Gasparics Fanni: Oroszország után Amerika

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

 

Már a négy közé jutásért játszik a magyar férfi kézilabda-válogatott a vb-n. A svéd–lengyel közös rendezésű tornán Vincze Szabolcs Chema Rodríguez kapitánnyal részletesen megbeszélte, hogy mit nyerhetünk az egynapos pluszpihenővel, és hogy ezt az egyet mivel is töltötte a csapatunk. A játékosok pedig az eredeti cél, a nyolc közé jutás teljesítése után már a megnövekedett étvágyról számoltak be... 18 órakor eljön az igazság pillanata!

Nyárról elhalasztott januári meccsel kezdődött el a magyar futballtavasz. A ZTE–Fradi drámai végjátékáról, az exferencvárosi edző, Ricardo Moniz és Sztanyiszlav Csercseszov csatájáról minden, amit tudni érdemes, osztályzatok, statisztikák, elemzés és nyilatkozatok másfél oldalon.

Légiósrovatunkban: Garát-Gasparics Fanni. A tavaly óta az Egyesült Államokban, a Metropolitan Rivetersben hokizó magyar klasszis korábban az orosz ligában játszott, van összehasonlítási alapja, és meg is beszélte a legfontosabb különbségeket Kapolcsi-Szabó Bencével.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2023.02.05 13:22:05

Kézilabda nemzetisport.hu

Bár a török Kastamonu jól tartotta magát, nem tudta megakadályozni a nagy különbségű vereséget.

2023.02.01 00:15:10

Kézilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A lehetséges válaszadók vajon látják-e a saját felelősségüket? Sajnos akadnak sportáganként olyan megmondóemberek, akik hosszú évek óta a rendszer döntéshozói, iránymutatói, véleményalkotói, mégsem látszódik a területükön zajló munkában vagy legalábbis a végeredményén az előrelépés.