Férfi kézi: Szegedről és Füredről is erősít a Tatabánya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.02. 17:40
A minap szerződtetett Ilyés Ferenc után újabb Szegedről elengedett nagy halat fogott ki a Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapata: a bosnyák válogatott Vladimir Vranjes ugyanis követi a 34 éves magyar válogatott balátlövőt. Várható, hogy ő is egyik oszlopa lesz Vladan Matics edző ismét bajnoki bronzérmet szerző, a napokban éppen jelentősen átalakuló együttesének, amely a Balatonfüredről megszerezte Szöllősi Balázst.

„Kilenc játékostól köszöntünk el az évzárónkon, a helyükre kiszemeltekkel pedig lassan befejeződnek az egyeztetések – mondta Marosi László klubelnök a Nemzeti Sportnak. – A szintén kitűnő Martin Mazák helyére két évre szerződtetett, BL-színvonalon kézilabdázó Vranjestől nagyon sokat várunk támadásban és védekezésben is."

Díaz Ivo visszavonulása miatt csak a fiatal Juhász Ádám maradt irányító poszton, így a Tatabánya idei, egyik legnagyobb riválisától leigazolta a veszprémi születésű, 23 éves Szöllősi Balázst. Marosi László a klub honlapjának elmondta, hogy a 190 centi magas irányító két évre kötelezte el magát a Bányászhoz.

Tatabányáról távozott Bodó Richárd, Nikola Crnoglavac, Katzirz Dávid, Marko Krszmancsics, Lele Ákos, Martin Mazák, Rade Mijatovics, Törő Szabolcs és befejezte Díaz Ivo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik