Lidl az FTC friss élelmiszerpartnere
P. V. 2022.07.15 19:02 Frissítve: 2022.07.15 19:02

Férfi kézi: Pásztor István szervezett, átgondolt rendszert épít a Fradinál

Pásztor István irányításával megkezdte a felkészülést a következő idényre a Ferencváros férfi kézilabdacsapata. Az Európa-liga selejtezőjében induló együttes új vezetőedzőjével beszélgetett az NSO Tv.

 

 

„Olyan koncepciót szeretnék megvalósítani a Ferencvárosnál, amely a játék minden elemében szervezett, átgondolt. Építek arra, hogy a játékosok ebben partnerek, és átlátható rendszert akarnak, amelyben mindenki pontosan tudja a helyét, s hogy mikor mit kell csinálnia. Ha hibáznak, azt felismerjék anélkül is, hogy én a pálya mellől kiabálnék velük” – vázolta fel röviden Pásztor István az elképzeléseit a csapatépítésről. A korábbi, 215-szörös válogatott balszélső arról is beszélt, hogy sokáig dilemmázott, szakvezetőként vagy edzőként szeretne-e dolgozni, de be kellett látnia, hogy a pálya az igazi közege, ott érzi magát otthon.

Videónkban beszél az első edzések benyomásairól, az újonnan érkező játékosok szerepéről, az Európa-liga-selejtező adta motivációról, valamint kitért arra is, mennyi szerepet kaphatnak az idényben a Fradi saját nevelésű fiataljai.

Lidl az FTC friss élelmiszerpartnere
2022.08.06 23:57:19

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Valóban törvényszerű-e a hanyatlás, és ha igen, akkor tartós és visszafordíthatatlan-e? Ha pedig szintén igen, megengedheti-e a kézilabda, amely a harmadik évezred sportágaként címkézi magát, és ezt nem is ok nélkül teszi, hogy öncsonkítás útján veszítsen a látványosságából, a mutatvány jellegéből, a vonzerejéből?

2022.07.18 22:51:28

Kézilabda VARGA ÁDÁM

A korábban öt évig a Veszprémet is erősítő északmacedón legendát stílusosan meg is koronázták.

2022.07.13 23:28:26

Kézilabda BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL.S bár mindig azt mondják, a tehetség utat tör magának, és nyilván a legszerencsésebb eset, ha valakinek nem kell a korát, az érettségét számba venni, amikor pályára lép, de bizony a legtöbb esetben óvatosan kell adagolni a nyomást, a felelősséget, mert a megélt sikerek és kudarcok, illetve az őket követő reakciók is torzíthatják a személyiséget, ami nyilván meghatározó abból a szempontból, hogy az illető milyen pályát fut be.

2022.07.03 22:51:00

Kézilabda THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A nagyok között is lesznek vezéregyéniségek közülük.

2022.07.03 16:45:23

Kézilabda R. Gy.

A norvégok szinte végig vezettek, de sikerült megfordítani az állást, a vége viszont megint a skandinávoké lett.