Férfi kézi: Juan Carlos Pastor szerződést hosszabbított a Szegeddel

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.07.27. 10:13
null
Juan Carlos Pastor (balra) és Marko Krivokapics is marad Szegeden (Fotó: pickhandball.hu)
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2024-ig meghosszabbította Juan Carlos Pastor vezetőedző, valamint segítője, Marko Krivokapics szerződését.

 

„Amikor kilenc éve Szegedre érkeztem, nem gondoltam, hogy ilyen sokáig maradok, az első időszakban egy rövid lejáratú szerződést írtam alá. De az építkezés, amelybe belekezdtünk, évről évre magasabb szintre juttatott bennünket. Örülök annak, hogy a vezetőség továbbra is bízik bennünk. A körülmények fantasztikusak, ahogyan a szurkolóink is. Boldog vagyok, hogy meghosszabbítottuk a szerződést” – nyilatkozta Juan Carlos Pastor a klub honlapján.

A klub cégvezetője, Kiss Bence elmondta, elégedettek a két tréner munkájával, így éltek az opciós lehetőséggel.

„Nagyon sok minden vár még ránk, szeretnénk a Bajnokok Ligájában is elérni a célunkat, odajutni a négyes a döntőbe” – árulta el Marko Krivokapics.

A spanyol szakember irányításával három bajnoki címet nyertek a Tisza-partiak, valamint elhódították a Magyar Kupát (2019) és az EHF-kupát (2014).

SOSTARIC IS HOSSZABBÍTOTT

Szintén szerdán jelentette be a Pick Szeged a szlovén jobbszélső, Mario Sostaric szerződéshosszabbítását. A 29 éves játékos 2016-ban érkezett a klubhoz, azóta 222 mérkőzésén 751 gólt szerzett.

„Örülök, hogy sikerült meghosszabbítani 2025-ig a szerződésemet. Szeged a második otthonom. Remekül érzem itt magam, úgy gondolom, jól illeszkedem a csapatba. Imádom a csapatom, imádom a klubot, a várost, imádok itt mindent. És ugyanígy érez a családom is. Úgyhogy nagyon örülök, hogy itt maradok és folytatjuk a klubbal a közös utat. A lécet mindig a legmagasabbra tesszük. Az elmúlt szezonban megvédtük a magyar bajnoki címünket. Ezt szeretnénk idén is megismételni. És természetesen a Magyar Kupát is szeretnénk megnyerni. De a legfontosabb, hogy végre sikerüljön bejutni a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe. Erős keretünk van, szerintem megérdemeljük, hogy ott legyünk.”

Az osztrák balszélső, Sebastian Frimmel is 2025-ig hosszabbított.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik