Női kézilabda NB I: portugál válogatott kapust igazolt a Békéscsaba

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.05.29. 11:37
Fotó: Békéscsabai Előre NKSE/Facebook
A női kézilabda NB I-ben szereplő Békéscsabai Előre NKSE bejelentette, hogy Jessica Ferreira személyében portugál válogatott kapust szerződtetett a visszavonuló Pásztor Bettina helyére.


A 27 éves Jessica Ferreira – aki 2026 nyaráig írt alá – pályafutását hazájában kezdte, Portugáliában szerepelt a Funchal, a CS Madeira és a Colegio de Gaia együtteseiben, majd 2018 nyarán igazolt Franciaországba, ahol hat bajnoki idényt töltött el a Handball Clermont Auvergne Métropole kötelékében és a csapatkapitányi karszalagot is viselte – írja a klub.

„Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam a szerződésemet Békéscsabára, és a világ egyik legjobb bajnokságában szerepelhetek a jövőben olyan játékosok ellen, akiket eddig csak a képernyőn keresztül láttam a legmagasabb szintű nemzetközi mérkőzéseken. Remélem, hogy segíteni tudom a csapatot a fejlődésben és a célok elérésében. Alig várom, hogy elkezdődjenek az edzések és megismerhessem a várost, valamint a szurkolókat, akikről nagyon sok jót hallottam előzetesen” – idézte a klub az 58-szoros válogatott kapust.

Jessica Ferreira az aktív pályafutását befejező Pásztor Bettina helyét veszi át az Előre NKSE együttesénél.

A klub tájékoztatása szerint hamarosan újabb bejelentések várhatóak a keretet illetően.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik