Női kézi: balszélsővel erősített az Érd – hivatalos

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.04.17. 10:17
Ludvig Krisztina (Fotó: handballerd.hu)
A női kézilabda NB I/B-ben szereplő Érd szerdán hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Ludvig Krisztinát. Az Orosházától érkező balszélső a következő idénytől erősíti majd az együttest.

Az érdiek közleményéből kiderült, hogy Ludvig Krisztina Pilisvörösváron nevelkedett, majd a Ferencváros utánpótlásához került. Itt már bemutatkozott az NB I/B-ben is. Ezután a Vasashoz igazolt, majd fél év ausztriai légióskodás után az NB I/B-s Orosházánál tért vissza a hazai bajnokságba. A második évét tölti a Békés vármegyei csapatnál, ahol idén a csapat ötödik legeredményesebb játékosaként 24 meccsen 66 gólt szerzett.

„Célom az, hogy fejlődjek és előrébb jussak a kézilabdában. Az Érd jó csapat, ráadásul az edzővel, Simics Judittal dolgoztam korábban együtt. Tudom milyen vele a munka, nagyon szerettem az edzéseit. Ha idén nem sikerülne az Érd feljutása, akkor nagyon örülnék, ha jövőre meglenne. Fontos szempont lesz, hogy nyáron alaposan összeszokjunk és egy csapatként tudjunk játszani” – fogalmazott az Érd honlapjának a balszélső.

Ludvig Krisztina pályára lépett az Orosháza Érd Arénában lejátszott mérkőzésén is, ahol jövőbeli csapattársainak is bemutatkozhatott, négyszer pedig be is talált az érdiek kapujába.

„Nehéz volt az Érd ellen játszani. A jövő évi keretből ismerem Háfra Lucát, aki poszttársam és Györfi Dórát is, aki velem együtt érkezik majd. Így nem fogok teljesen ismeretlen közösségbe kerülni, ez is pozitívum számomra. Elsődlegesen a gyorsaságom a fő erősségem. Ez szélen egyébként is nagyon fontos. Az Érd játéka is épít a gyorsindításokra és úgy gondolom ebben segítségére tudnék lenni a csapatnak én is.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik