Kézilabda: Ilic hét gólt lőtt a Hamburg győztes meccsén – körkép

Vágólapra másolva!
2024.04.05. 22:02
A válogatott jobbátlövő hétszer is betalált (Fotó: Dömötör Csaba)
Ilic Zoran hét góllal járult hozzá a HSV Hamburg 26–25-ös győzelméhez a Hannover-Burgdorf otthonában a német férfi kézilabda-bajnokság pénteki játéknapján.

 

A Bundesliga honlapja szerint az olimpiai kvótás magyar válogatott jobbátlövője nyolc kísérletből érte el hét gólját, amivel a mezőny legeredményesebb játékosa lett.

Poszttársa, Leimeter Csaba három lövésből két találattal zárt a Balingen-Weilstetten együttesében, amely 33–25-re kikapott Gummersbachban. A Hamburg nyolcadik, a Balingen utolsó a tabellán.

A válogatott kapus, Palasics Kristóf húsz lövésből négyet védett ki a CB Ciudad de Logrono csapatában, amely 31–24-re nyert a Jánosi Tamást vállsérülés miatt nélkülöző Ángel Ximénez Puente Genil otthonában, ezzel megerősítette negyedik helyét a spanyol élvonalban.

Az irányító Faluvégi Rudolf hat kísérletből öt góllal járult hozzá a Wacker Thun 26–24-es hazai sikeréhez a címvédő Kadetten Schaffhausen ellen a svájci bajnokság negyeddöntőjének második mérkőzésén. Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása ezzel 1–1-re módosult.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik