2026-ig hosszabbított fiatal jobbszélsőjével a Szeged

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.03.01. 11:15
Szilágyi Benjáminnal 2026 nyaráig hosszabbított a Szeged (Fotó: pickhandball.hu)
Az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 2026 nyaráig hosszabbított jobbszélsőjével, Szilágyi Benjáminnal.

Az OTP Bank-Pick Szeged a klub honlapján jelentette be, hogy 2026. június 30-ig szerződést hosszabbított Szilágyi Benjáminnal. 

A 2003 májusában született jobbszélső a Szeged utánpótlásában kezdte pályafutását, végigjárta a ranglétrát, majd 2020-ban lett a PICK Kézilabda Akadémia játékosa. 2021-ben bemutatkozott az NB I-ben, az Orosháza elleni mérkőzésen ráadásul hat gólt is szerzett. Szilágyi a 2022–2023-as idényt kölcsönben a NEKA együttesében töltötte, majd egy év után visszatért a Szegedhez.

A K&H férfi kézilabdaligában 16 meccsen szerepelt és 53 gólnál jár. A jelenlegi idényben Szilágyi bemutatkozott a Bajnokok Ligájában is, eddig négy gólt szerzett, a dán Aalborg elleni hazai találkozón dobta első BL-találatát.

„Kisgyerekként az volt az álmom, hogy a kék mezt viselhessem. Ez megvalósulhatott, és büszke vagyok arra, hogy szeretett klubom számol velem, így meghosszabbította velem a szerződésem. Tudom, hogy még sokat kell dolgoznom, van még hova fejlődni, de ezen munkálkodom, hogy még jobb legyek. Élvezem minden pillanatát a csapatnál, nagyon rendesek velem a társak, rengeteg segítséget kapok tőlük” – nyilatkozta a klub honlapjának Szilágyi Benjámin.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik