Kézilabda: Rosta és Sunajko csapata is százszázalékos maradt – körkép

Vágólapra másolva!
2023.11.24. 23:21
null
Rostáék menetelnek a román ligában (Fotó: Facebook/CS Dinamo Handbal)
Rosta Miklós csapata, a Dinamo Bucuresti a román, a 11-szeres magyar válogatott Sunajko Stefan együttese, az RK Vojvodina a szerb férfi kézilabda-bajnokságban őrizte meg százszázalékos mérlegét pénteken.

A címvédő Dinamo házigazdaként 30–25-re legyőzte a Tatabányával azonos Európa-liga-csoportban szereplő CSM Constantát. A román liga honlapja szerint a válogatott beálló négy lövésből egy gólt dobott.

A szerb élvonalban a címvédő és kupagyőztes újvidékiek 38–20-ra nyertek az RK Obilics otthonában, Sunajko gólra váltotta egyetlen lövését.

A német első osztályban a válogatott beálló Sipos Adrián egyből egy gólt lőtt az MT Melsungen együttesében, amely 27–24-re nyert a ThSV Eisenach otthonában. A Melsungen a tabella élére ugrott, de két mérkőzéssel többet játszott, mint legnagyobb riválisai, a Füchse Berlin, az SC Magdeburg és a Flensburg-Handewitt.

A német másodosztályban Éles Benedek nyolc kísérletből hatszor talált be a GWD Minden színeiben, amely otthon 30–29-re kikapott a TV Grosswallstadttól, és a tabella 15. helyén szerénykedik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik