Férfi kézi: a románok már most kivásárolják a Veszprém kapusát – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.03. 14:07
null
A hírek szerint Vladimir Cupara 2024 helyett már most elhagyja Veszprémet (Fotó: Kurucz Árpád/Magyar Nemzet)
Mint az korábban ismertté vált, 2024 nyarán távozik a Telekom Veszprémtől Vladimir Cupara, ám a Gazeta Sporturilor értesülései szerint a szerb kapus már most csapatot vált és a Dinamo Bucuresti hamarosan bejelenti érkezését.

 

A 29 éves kapus tavaly decemberben 1+1 évvel meghosszabbította szerződését, de már januárban megírtuk, hogy Cupara 2024 nyarán a román Dinamo Bucuresti-hez igazol.

A Gazeta Sporturilor ugyanakkor most arról írt, hogy a bajnoki címvédő bukarestiek hosszas tárgyalás után megegyeztek a Telekom Veszprémmel, s Cupara már idén nyáron a román fővárosba költözik, s három évre szóló szerződést ír alá.

A GSP megjegyzi, hogy a szerb Crvena zvezda, a spanyol Ademar León és a lengyel Kielce korábbi kapusát – aki négy éve erősíti a Veszprémet – már a bukarestiek hétfői sajtótájékoztatójukon bemutatják.

A lap szerint a már távozó Alexandru Bucataru után a Dinamo két kapusa, Kalifa Gedbane vagy Heidaridad Saeid közül valamelyik elhagyja a Bucuresti-et.

A lap cikke arra is kitért, hogy a Dinamo azért maradt le a Bajnokok Ligája-indulásról, mert nincs megfelelő csarnoka, a jelenlegi ugyanis felújítás alatt áll, decemberig pedig Pitesti-ben játssza meccseit a csapat.

A Dinamo Bucuresti a hírek szerint a végső győzelem céljával vág neki az Európa-liga következő idényének Xavi Pascual irányításával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik