Női kézilabda BL: Neagu szerint a bírók ejtették ki a CSM-et

B. M.B. M.
Vágólapra másolva!
2023.05.08. 08:17
null
Neagu szerint egyoldalúan ellenük fújtak (Fotó: EHF)
A játékvezetőkre fogta a CSM Bucuresti kiesését a női kézilabda Bajnokok Ligájából Cristina Neagu, a román csapat sztárja, a dán Esbjerg elleni hazai vereség (31–33) után.

A vasárnapi bukaresti mérkőzést a spanyol Javier Álvarez Mata és Yon Bustamante López vezette, Neagu szerint teljesen egyoldalúan. Neagut és a román sajtót is leginkább Emilie Arntzen második félidei kiállítása háborította fel, a játékos a mérkőzés után „nyílt lopásnak” nevezte a bíráskodást.

„A legutóbbi Európa-bajnokság, a Montenegró elleni mérkőzés óta nem éltem át ekkora lopást. Gratulálok az Esbjergnek, kétségkívül jó csapat, de ma győzelmet érdemeltünk. Heten kilenc ellen viszont nem lehet kézilabdázni. A második félidőben teljesen lezárták a meccset mindenféle furcsa ítéletekkel, a hab a tortán a két piros lap, leginkább Arntzené. Nem tudunk a rendszer ellen harcolni” – mondta Neagu, aki szerint a dániai első összecsapáson is hasonló volt a játékvezetés, még a legegyszerűbb mezőnyben elkövetett faultokat sem fújták be a CSM javára.

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
CSM Bucuresti (román)–Team Esbjerg (dán) 31–33 (18–16)

Továbbjutott: az Esbjerg, kettős győzelemmel, 65–59-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik