Női kézi: Deszpotovics várandós, emiatt érkezett Haugsted a Győrbe

Vágólapra másolva!
2022.02.08. 19:09
null
Jelena Deszpotvics gyermeket vár (Fotó: Kisalföld/Csapó Balázs)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO KC a hivatalos honlapján bejelentette, hosszabb ideig nem számíthat Jelena Deszpotovicsra, mivel az átlövő gyermeket vár.

 

A győri csapat 2021 nyarán igazolt játékosa a közelmúltban tájékoztatta a klub vezetőségét és a csapattagjait arról, anyai örömök elé néz.

„Egy ilyen helyzet mérlegelése klubvezetőként nagyon nehéz. Egyrészről mint családapa természetesen örülök és támogatom a családalapítást, azt hogy bármely játékos profi karrierje mellett a magánéletét is építse. Másodsorban viszont el kell mondani azt is, hogy profi klubban nehéz az ilyen, nem várt hírre reagálni, hiszen az sosem jó, ha a játékos szezon közben kiesik, főleg ilyen hosszú időre. Ez mindenképpen megváltoztatja a csapat jelenlegi struktúráját, amely a többi játékosra is pluszterheket ró. »Jecának« az elkövetkezendő hónapokra jó egészséget kívánok!” – fogalmazott Bartha Csaba klubelnök a gyorietokc.hu-nak.

Mint megírtuk, Line Haugsted a következő idénytől a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását. Bartha már akkor elmondta, egy játékos távozik tőlük belső pozícióból.

Ezzel kapcsolatban most így nyilatkozott:

Többször tettünk már utalást arra, hogy miért fontos személyesen részt vennünk a decemberi világversenyeken. Miután Jelena Deszpotovics bejelentette, hogy anyai örömök elé néz, a klub rögtön megtette a szükséges lépéseket a jövő évi keret összeállítását illetően. A világversenyek tapasztalatai alapján, a sok megfigyelt játékos és személyes tapasztalataink után esett a választásunk Line Haugstedre, akinek pár napja jelentettük be érkezését.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik