Női kézi: ismét eltört Heidi Löke orra, hetekig nem játszhat

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.10.07. 13:38
null
Heidi Löke néhány hétig nem játszhat (Fotó: AFP)
Orrtörés miatt várhatóan egy hónapig nem léphet pályára Heidi Löke, a Vipers norvég válogatott kézilabdázója – számolt be róla a tv2.no.

 

A Győri Audi ETO korábbi kiválósága a múlt héten a Golden League-sorozat dániai állomásán sérült meg. A norvég válogatott a házigazda mellett Franciaországot és Montenegrót is legyőzte a 2012-ben megalapított torna első fordulójában. Lökének az első, dánok elleni összecsapáson találták el a korábban már megműtött orrát. Löke a második félidőben már nem játszott a sérülése miatt.

A 37 éves beállónak a 2019-es világbajnokságon a Dánia elleni mérkőzésen hét helyen tört el az orra. A négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, olimpiai bajnok, kétszeres világbajnok és háromszoros Európa-bajnok játékos júniusban feküdt kés alá az orra miatt.

Löke várhatóan a decemberben kezdődő, dán-norvég rendezésű Eb-re teljesen felépül.

Hva skal man si?Nytt brudd i nesa, neseskilleveggen litt ute av posisjon, en bruskbit har løsnet fra neseryggen, nesa trykt litt innEr det mulig!?Var langt nede i gårMen i dag går det bedre og jeg ser fremoverNå blir det 4 uker på sidelinjen i @viperskristiansand. Jeg skal komme sterkere tilbake Foto:Vidar Ruud #håndballerikkeforpyser #kampsport #gårdetannåhaflerebruddinesa #nypersonligrekord #gialdriopp

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik