Női kézi-vb: Löke törött orral folytatta a meccset

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.12.09. 13:21
Heidi Löke, a norvég női kézilabda-válogatott beállója orrtörést szenvedett a Dánia elleni világbajnoki középdöntős meccs első félidejében, de a 36 éves játékos folytatta a találkozót, bár hétfőn már látszódtak a harc nyomai a szeme alatt.

A norvég Tv2 beszámolója szerint Löke ugyan napszemüveget viselt, de így is látszódott a karika a szeme alatt, és az orra is kicsit furcsán állt.norvég Tv2 beszámolója szerint Löke ugyan napszemüveget viselt, de így is látszódott a karika a szeme alatt, és az orra is kicsit furcsán állt.

Biztos, hogy tud játszani, nem lesz problémája. Kellemetlen sérülés, nem néz ki jól, de a fejének, a kezének és a lábának semmi baja” – jelentette ki magabiztosan Thórír Hergeirsson, a norvég válogatott szövetségi kapitánya.

Kézilabdában tiltják az arcvédő maszkot, ennek ellenére a norvég válogatottnál állítják, nincs egészségügyi kockázata Löke bevetésének.

Anne Froholdt csapatorvos arról beszélt, konzultált egy specialistával, aki szintén megerősítette, nincs olyan sérülése, amivel ne folytathatná a vébét, ráadásul Lökének legendásan magas a fájdalomküszöbe.

Löke ennek megfelelően szerepet is kapott Dél-Korea ellen, és öt kísérletből ötször betalált a 36–25-re megnyert mérkőzésen.

Így festett Löke a koreaiak elleni meccs előtt (Fotó: tv2.no)
Így festett Löke a koreaiak elleni meccs előtt (Fotó: tv2.no)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik