Férfi kézi BL: Nagyon jó esélyünk van a továbbjutásra – Sigurmannsson

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.03. 10:40
null
Sigurmannsson szerint őrültnek ígérkezik a vasárnap este (Fotó: Török Attila)
Egy hete 49 és fél percen keresztül nagyszerűen tartotta magát a Vardar Szkopje otthonában a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, addig a hazaiak csupán két-három gólos előnyre tudtak szert tenni. Az utolsó tíz és fél perc azonban mindent tönkretett, a Vardar 8–2-re hozta azt a szakaszt, és 31–23-as győzelmével nagy lépést tett a final four felé.

 

 

„Nem tudom, mi történt velünk az utolsó tíz-tizenegy percben. 23–21-es Vardar-vezetésnél még úgy tűnt, rövid pórázon tudjuk tartani ellenfelünket, de aztán elkezdtünk rosszul lőni, rossz döntéseket hoztunk és szétesett a védekezésünk” – nyilatkozta az EHF hivatalos honlapjának Stefán Sigurmannsson, a Szeged izlandi balszélsője.

Hozzátette, nehéz megmagyarázni a történteket, még a stresszre sem foghatják az egészet, hiszen nem volt miért idegeskedniük. „A szkopjei mérkőzés utolsó perceit leszámítva nagyon jól játszottunk az egész idényben. Éppen amiatt, mert kiváló csapatunk van, még nem adtam fel a kölni négyes döntő lehetőségét. Valójában azt hiszem, nagyon jó esélyünk van a továbbjutásra. Először is jobban kell védekeznünk, erre építve gyors gólokat lehet szerezni lerohanásból. Ha a félidőben négy-öt gól előny összejönne, akkor valóban jó úton járnánk a nagy bravúr felé.”

Sigurmannsson szerint a szurkolók szerepe kiemelten fontos lesz ezen az őrültnek ígérkező vasárnap délutánon.

FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
VASÁRNAP
19.00:
Mol-Pick Szeged–Vardar Szkopje (északmacedón) (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen: 23–31

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik