Női kézi: fradisták és győriek nélküli válogatott keret

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.16. 14:34
Január 22-én egynapos összetartáson vesz részt a magyar női kézilabda-válogatott Siófokon. Kim Rasmussen szövetségi kapitány 17 játékost hívott be a keretbe. Ezúttal eltekintett a Bajnokok Ligája folytatására készülő ferencvárosiak és győriek szerepeltetésétől, inkább arra használja fel az alkalmat, hogy újabb játékosokat próbáljon ki.   

Érdekesség, hogy beálló poszton először kapott meghívót a Siófok már magyar állampolgár beállója, Aszma el-Gaui, aki az idén akár hivatalos meccsen is bevethető lehet a magyar válogatottban. Ott van a keretben a 21 éves váci beálló, Helembai Fanny, és a 17 esztendős csapattársa, az átlövő Kácsor Gréta. Az említetteken kívül az MTK-s Karnik Szabina (jobbátlövő) és Tóth Eszter (irányító) is először kerettag.

A MAGYAR NŐI KÉZILABDA-VÁLOGATOTT KERETE (január 22., Siófok)
Kapusok:
JANURIK Kinga (Érd), HORVÁTH-PÁSZTOR Bettina (DVSC-TVP), OGUNTOYE Viktória (Dunaújvárosi KKA)
Mezőnyjátékosok: HELEMBAI Fanny (GVM-Europe-Vác), KÁCSOR Gréta (GVM Europe-Vác), KARNIK Szabina (MTK Budapest), KISFALUDY Anett (Érd), KISS Nikolett (Érd), KLIVINYI Kinga (Érd), KLUJBER Katrin (Dunaújvárosi KKA), KOVÁCS Anna (Dunaújvárosi KKA), LAKATOS Rita (GVM Europe-Vác), Aszma EL-GAUI (Siófok KC), SZABÓ Laura (Érd), TÓTH Gabriella (Érd), TÓTH Eszter (MTK Budapest), WALFISCH Mercédesz (EUbility Group Békéscsabai ENKSE)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik