Férfi kézi: Franciaországba igazol a Vác kapusa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.18. 11:40
null
Teodor Paul jövőre Franciaországban folytatja
A francia élvonalban szereplő USAM Nimes férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását 2018. január 1-től Teodor Paul, a Váci KSE szlovák kapusa.

 

 

A Szlovák Kézilabda-szövetség tájékoztatása szerint Paul a szezon végéig kötelezte el magát a Nimes-mel, amelynél Aljosa Rezart pótolja majd (a szlovén kapus a dán Silkeborghoz igazolt).

„Nem volt olyan álomország vagy álomklub, amelyben mindenképp szerepelni szerettem volna, de örülök, hogy egy másik bajnokságban is kipróbálhatom magam, különböző kézilabdastílussal találkozhatok és megtanulhatok egy újabb nyelvet a Magyarországon eltöltött majdnem tíz év után” – idézi a slovakhandball.sk a 30 éves kapust, akinek 2017. december 31-én jár le a szerződése Vácon.

A szlovák válogatott Paul 2008 óta volt a PLER, az FTC, a Csurgó, a Tatabánya és a Balmazújváros is, mielőtt idén nyáron Vácra szerződött.

A Nimes kilenc forduló után a második helyen áll a Montpellier mögött a francia élvonalban, a PSG-vel azonos pontszámmal. Az 1960-ban alapított klub november 8-án hazai pályán 26–24-re legyőzte a párizsi sztárgárdát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik