Férfi kézi: Iváncsik Tamás egy plusz egy évre írt alá

Vágólapra másolva!
2015.06.17. 22:56
Iváncsik Tamás megerősítette a Balatonfüred férfi kézilabdacsapatának korábbi hírét: az elmúlt szezonban a Balaton-partiakat erősítő szélső (Uros Vilovszkihoz hasonlóan) a nagybányai együttesnél folytatja pályafutását. A korábbi válogatott játékos a Facebookon közzétett bejegyzésében elárulta, egy plusz egy évre szerződik a román bajnokcsapathoz.

„A hír igaz. Már kora tavasszal biztossá vált, hogy az idei román bajnok és kupagyőztes, HCM Minaur Baia Mare csapatához igazolok egy plusz egy évre! – írta a közösségi oldalra a villámléptű szélső. – Menedzsereimmel magyar és külföldi lehetőségeket is mérlegelve, úgy döntöttünk nem töltöm ki az opciós egy évemet a veszprémi szerződésemből, hanem nyártól a Minaur ajánlatát fogadjuk el.”

„Fantasztikus idény után a dán Lars Walther edző vezetésével tovább építkezik az ambiciózus Baia Mare, én pedig boldog vagyok, hiszen jövőre újra a Bajnokok Ligájában is indulunk új csapatommal. A veszprémi és füredi sportvezetők is korrektek voltak, további sok sikert kívánok mindkét csapatnak! Az elmúlt szezonban nagyon jól éreztük magunkat a családommal Balatonfüreden, köszönök mindent, jó volt együtt dolgozni! Szép nyarat kívánok mindenkinek!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik