Franciaország: Messi sorsa a világbajnokság után dőlhet el a PSG-nél

MTI/B. D. K.MTI/B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.12.09. 10:51
null
Messi és Rashford egy csapatban? (Fotó: Getty Images)
Nasszer al-Kelaifi a Paris Saint-Germain labdarúgóklub elnöke szerződést hosszabbítana Lionel Messivel, és a katari világbajnokság után tárgyal az argentin támadóval.

A 2021-ben igazolt hétszeres aranylabdás játékosnak jövő nyáron jár le a szerződése a párizsi együttesnél, és a klubelnök szerint az eredményei alapján egyértelműen meg szeretnék tartani a 35 éves futballistát.

„Abban egyeztünk meg, hogy a világbajnokság után megbeszéljük, hogyan tovább” – mondta Nasszer al-Kelaifi, majd azt is hozzátette, hogy a klub és Messi is nagyon boldog volt, amikor szóba került a közös munka folytatása.

Rashford hosszabbításban szerzett, továbbjutást érő góljára (BL-nyolcaddöntő, 2019) máig szívesen emlékeznek Manchesterben (Fotó: Getty Images)
Rashford hosszabbításban szerzett, továbbjutást érő góljára (BL-nyolcaddöntő, 2019) máig szívesen emlékeznek Manchesterben (Fotó: Getty Images)

A PSG az argentin kiválóság megtartása mellett egy új játékos igazolását is fontolóra vette, mivel a Manchester United 25 éves szélsője, Marcus Rashford is (jelen állás szerint) szabadon szerződtethető lesz a nyáron.

„Jelenleg hagyjuk, hogy a katari világbajnokságra koncentráljon, és ha még januárban is fennáll a vezetőség érdeklődése iránta, akkor remélhetőleg leülhetünk vele tárgyalni” – fogalmazott az üzletember.

Messi és Rashford is érdekelt a katari világbajnokság negyeddöntőjében.

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
NEGYEDDÖNTŐ
PÉNTEKEN
16.00:
Horvátország–Brazília (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
20.00:
Hollandia–Argentína (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
SZOMBATON
16.00:
Marokkó–Portugália (Tv:M4 Sport)– élőben az NSO-n!
20.00: Anglia–Franciaország (Tv:M4 Sport)– élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik