Eb 2020: Bale olyan kérdést kapott, hogy faképnél hagyta a riportert – videó

Vágólapra másolva!
2021.06.27. 10:07
null
Bale frusztrált volt a vereség után, a riporter pedig olajat öntött a tűzre (Fotó: AFP)
Mint ismert, Dánia 4–0-ra kiütötte Walest a labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A mérkőzés után megkérdezték Gareth Bale-t, hogy ez volt-e az utolsó meccse a válogatottban, erre ő szó nélkül elsétált. 

 

Miután a walesiek csúnyán kikaptak Dániától, a csapatkapitány állt ki az újságírók elé, hogy válaszoljon a kérdésekre. A nagyjából másfél perces interjú alatt Bale-en látszódott a csalódottság – el is mondta, hogy másra számított –, azonban büszkén beszélt a csapattársairól.

Az utolsó kérdésnél viszont láthatóan kiborult a Real Madrid sztárja. A riporter arra kérdezett rá, hogy ez volt-e az utolsó mérkőzése a walesi válogatottban, Bale pedig egy szót sem szólt, azonnal távozott a helyszínről.


Nem sokkal később már nyugodtabban nyilatkozott, írja a Sky Sports.

„Továbbra is szeretnék játszani. Az emberek állandóan hülye kérdéseket tesznek fel, de természetesen szeretek a walesi válogatottban futballozni. Addig játszok Walesben, amíg abba nem hagyom a profi karrierem” – mondta Gareth Bale.

Hozzátette, szerinte a csapata jól játszott, s az Európa-bajnokságon szerzett tapasztalatokat a világbajnoki selejtezőkön is fel tudják majd használni, ugyanis mindenképp ott szeretnének lenni Katarban.

A 31 esztendős szélső 2006-ban mutatkozott be a nemzeti csapatban, azóta 95-ször húzta magára a címeres mezt, összesen 33 gólt szerzett.

Valószínűleg csak Bale tudja, mit szeretne a közeljövőben – az As korábban arról számolt be, hogy a következő idényre visszatérne a Santiago Bernabéuba. A fővárosban kitöltené a szerződésében szereplő utolsó évét, majd visszavonulna.

EURÓPA-BAJNOKSÁG
NYOLCADDÖNTŐ
WALES–DÁNIA 0–4 (0–1)
Amszterdam,
Johan Cruijff Aréna. Vezette: Siebert (német)
WALES: Ward – C. Roberts (N. Williams, 40.), Rodon, Mepham, B. Davies – Morrell (H. Wilson, 60.), Allen – D. James (D. Brooks, 78.), Ramsey, Bale – K. Moore (T. Roberts, 78.). Szövetségi kapitány: Rob Page
DÁNIA: Schmeichel – A. Christensen, Kjaer (Andersen, 77.), Vestergaard – Stryger Larsen (Boilesen, 77.), Höjbjerg, Delaney (M. Jensen, 60.), Maehle – Damsgaard (Nörgaard, 60.), Dolberg (Cornelius, 70.), Braithwaite. Szövetségi kapitány: Kasper Hjulmand
Gólszerző: Dolberg (27., 48.), Maehle (88.), Braithwaite (90+4.)
Kiállítva: H. Wilson (90.)

AZ ONLIVE KÖZVETÍTÉSÜNKET IDE KATTINTVA ÉRHETI EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik