Videó: óriási meglepetés, Vettel megjelent a lánykérésen a Hungaroringen

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2021.07.31. 17:55
Nem mindennapi eseményen vett részt Sebastian Vettel a Hungaroringen: az Aston Martin német pilótáját egy ifjú pár férfi tagja meghívta a Magyar Nagydíjnak otthont adó versenypálya főbejáratánál tartandó lánykérésére. Arra azonban aligha számított, hogy a négyszeres világbajnok meg is jelenik!


Mint azt a Hungaroring hivatalos weboldala írja, Koronczi Dániel és Matyó Veronika négy évvel megismerkedésük után érkeztek csütörtökön a magyarországi versenypályára az autogramosztásra. A Vettel-rajongó pár már a versenyző repülőtéri érkezésénél is tiszteletét tette, ekkor Dániel egy borítékot adott át a versenyzőnek. Ebben volt a lánykérésre szóló meghívó, de Veronika a papírra írtakról semmit sem tudott.

Csütörtök este a főbejáratnál megtörtént a lánykérés, és a megadott időpontban feltűnt Vettel is. Az Aston Martin rutinos pilótája először a kis időbeli eltolódást észlelve meglepve kérdezte, hogy „Nem fél nyolcról volt szó?”, majd az „igen” után átadta kézzel írott jókívánságait, és egy közös fotóra is odaállt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik