F1: újabb sztárpár alakulóban? Alonso Taylor Swifttel randizgat – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.04.25. 17:17
null
Alonso szemet vetett Swift-kisasszonyra? (Fotó: Getty Images)
A külföldi sajtó az elmúlt napokban elkezdett cikkezni arról, hogy a Formula–1 legendás alakja, Fernando Alonso és a Grammy-díjas amerikai énekesnő, Taylor Swift az elmúlt hetekben elkezdtek egymással randizgatni.

Fernando Alonso már sajátos módon reagált is ezekre a szóbeszédekre. Egy öt másodperces videóban a kamerába kacsint, miközben a háttérben Taylor Swift Karma című dala szól. A videót „Race week era” posztszöveggel tette közzé, amivel a hétvégi Azeri Nagydíjra hívhatja fel a figyelmet, ugyanakkor ez egy utalás is lehet az énekesnő most is zajló Eras című turnéjára.

@fernandoalonso

Mindkettőjükről tudni kell, hogy nemrégiben ért véget a párkapcsolata. A 33 éves Swift hat évig volt együtt Joe Alwyn színésszel, míg áprilisban a 41 éves pilótának és osztrák sportkommentátor barátnőjének, Andrea Schlagernek is véget ért a kapcsolata – hívta fel a figyelmet a Mirror.

Alonso egyébként a Drive to Survive legújabb évadában egyszer antihősnek nevezte magát, ami Swift egyik dalának is a címe. Sokan ebben is látják az összefüggést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik