F1: Alonso nem szerződik jövőre a Mercedeshez - Dennis

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.31. 10:28
Ron Dennis, a McLaren-Honda elnöke legutóbbi nyilatkozatában kijelentette, nincs valós esély arra, hogy Fernando Alonso egy év múlva a Mercedeshez szerződjön. A brit üzletember azt is tagadta, hogy tavaly megkereste Christian Hornert azzal, hogy szerződjön a wokingiakhoz.  

Mint beszámoltunk róla, Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke úgy nyilatkozott, ha nem sikerül Lewis Hamiltonnal megegyezniük a szerződéshosszabbításról, akkor Alonso lesz az első számú jelöltjük a brit pótlására. Hamilton szerződése még egy évig érvényes, a kétszeres világbajnok nagyjából 31 millió dollárt fog keresni a következő szezonban (a bónuszokat bele sem számítva).

„Egyetlen McLaren-pilótának sem szerepelt még a szerződésében olyan pont, hogy távozhat, ha nem elég gyors az autója. Ugyanez érvényes Fernandóra is” – nyilatkozta Dennis a BBC-nek.

Helmut Marko szerint tavaly a McLaren megkereste Christian Hornert, hogy legyen a wokingiak új csapatfőnöke: „Én biztosan nem beszéltem vele, és tudomásom szerint más sem tett ilyet a csapatból” – reagált a hírre Dennis röviden. Mint beszámoltunk róla, Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke úgy nyilatkozott, ha nem sikerül Lewis Hamiltonnal megegyezniük a szerződéshosszabbításról, akkor Alonso lesz az első számú jelöltjük a brit pótlására. Hamilton szerződése még egy évig érvényes, a kétszeres világbajnok nagyjából 31 millió dollárt fog keresni a következő szezonban (a bónuszokat bele sem számítva).

„Egyetlen McLaren-pilótának sem szerepelt még a szerződésében olyan pont, hogy távozhat, ha nem elég gyors az autója. Ugyanez érvényes Fernandóra is” – nyilatkozta Dennis a BBC-nek.

Helmut Marko szerint tavaly a McLaren megkereste Christian Hornert, hogy legyen a wokingiak új csapatfőnöke: „Én biztosan nem beszéltem vele, és tudomásom szerint más sem tett ilyet a csapatból” – reagált a hírre Dennis röviden.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik