F1: a McLaren 70 rajthelyes büntetésnél tart az Azeri GP-n

Vágólapra másolva!
2017.06.24. 11:35
Fernando Alonso és Stoffel Vandoorne nem állt meg 15 rajthelyes büntetésnél az F1-es Azeri Nagydíjon, mindkét McLaren-pilóta új erőforrásegységeket kapott, aminek következtében a spanyol 40, a belga 30 rajthelyes büntetéssel várja az azerbajdzsáni folytatást.

Alonso és Vandoorne egyaránt 15 rajthelyes büntetésre készülve várta a hétvégét, de miután a spanyol a pénteki edzésen kipróbált új fejlesztésű egységről szombaton visszavált a korábbira, amelyet még nem használt, további 25 rajthelyes büntetéssel kell számolnia.Alonso és Vandoorne egyaránt 15 rajthelyes büntetésre készülve várta a hétvégét, de miután a spanyol a pénteki edzésen kipróbált új fejlesztésű egységről szombaton visszavált a korábbira, amelyet még nem használt, további 25 rajthelyes büntetéssel kell számolnia.

Vandoorne is megkezdte a hatodik készletét, amelyből a hőenergia-átalakító mellett turbóból is újat kapott, ezért jár neki az újabb 15 rajthelyes büntetés.

S mindeközben Alonso menedzsmentjéből Flavio Briatore a Mercedesnél, Luis García Abad a Renault-nál járt nem is olyan titkos megbeszélésen…

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik