F1: a Williams lerántotta a leplet a különleges festéséről – képek

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2023.07.12. 12:11
null
A szurkolók dönthették el, melyik dizájn legyen a befutó (Fotó: Williams)
A Formula–1-es Williams megmutatta azt a szurkolók által kiválasztott egyedi festést, amelyet a Szingapúri, a Japán és a Katari Nagydíjon fog használni.

 

 

A Williams négy különböző különleges festést álmodott meg partnerével, a Gulffal, majd szavazást indított, amely lehetőséget biztosított a szurkolói számára, hogy kiválasszák a nekik legjobban tetszőt. A grove-iak kedd este egy hivatalos bemutató keretein belül rántották le a leplet a győztes dizájnról, amely a „merészebb a merésznél" nevet viselte.

A két versenyző, Alexander Albon és Logan Sargeant a Szingapúri, a Japán, valamint a Katari Nagydíjon vezetheti az egyedi festést kapó FW45-öst. A Williamsnek az lesz a második különleges dizájnja, amit az év során használ, hiszen fennállásának 800. versenye alkalmából Silverstone-ban, illetve a tényleges mérföldkövet jelentő Magyar Grand Prix-n brit zászlós festésben pompázik az autó.

A patinás istálló tíz versenyhétvégét követően 11 megszerzett ponttal a konstruktőri tabella hetedik helyét foglalja el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik