F1: a Brundle-ügy miatt nem lehetnek testőrök a rajtrácson

Vágólapra másolva!
2021.11.10. 13:16
null
Martin Brundle (Fotó: Getty Images)
A jövőben nem mehetnek fel a Formula–1-es futamok előtt a rajtrácsra a hírességeket kísérő testőrök, miután Martin Brundle exversenyző és kommentátor összetűzésbe keveredett az egyikükkel az októberi Egyesült Államok Nagydíján.

 

A 62 éves Brundle, a Sky televízió riportereként az austini verseny rajtja előtt a szokásos interjúit készítette a rajtrácson, amikor megpróbálta megszólaltatni Megan Thee Stallion amerikai rappert. A brit expilóta meg akarta kérdezni az előadót arról, hogy kinek szurkol, amikor Stallion egyik testőre rászólt, hogy ezt nem teheti meg.

„Dehogynem, mert már meg is tettem” – válaszolt Brundle.

Az incidens következményeként a Reuters hírügynökségnek szerdán nyilatkozó, Formula–1-hez közeli forrás arról számolt be, hogy a továbbiakban a korlátozott férőhely, valamint a koronavírus-járvány elleni intézkedések miatt testőrök nem mehetnek majd fel a rajtrácsra, de a hírességeket nem kötelezik arra, hogy interjúkat adjanak.

Brundle már kedden, a Twitter-oldalán tisztázta a helyzetet saját szempontjából: „A félreértések elkerülésére szeretném közölni, nem érdekel, hogy ki látogatja az F1-es rajtrácsot, sőt minél többen, annál jobb. Beszélhetnek velem, figyelmen kívül hagyhatnak, lökdöshetnek, integethetnek, csinálhatnak bármit, ami jólesik. Az egyetlen kérésem az, hogy szívják magukba a hangulatot, és élvezzék a kiváltságos helyzetet. Én semmilyen módosítást nem kértem a rajtrácsprotokollal összefüggésben”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik