F1: A McLarennél hiányzik a szervezettség és az alázat - Pérez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.13. 13:27
Immár biztosnak tekinthető, hogy nem Sergio Pérez lesz Jenson Button csapattársa 2014-ben a McLarennél, a mexikói pilóta ugyanis a hétvégi texasi futam előtt hazájában egy sajtóeseményen kritizálta istállóját, amely a sajtóhírek szerint a Renault-világsorozatot megnyerő dán Kevin Magnussennel váltja le.

„Nagyon csalódott vagyok – idézi Pérezt a brazil Totalrace. – Ez nem csoda, sőt törvényszerű, ha a kitűzött céljaidtól messze elmaradnak az eredményeid. A McLaren nagyszerű csapat, efelől kétségem sincs, de az idén hiányzott belőle a szervezettség és az alázat. Sok időbe telt, hogy elfogadjam, az idei autóval a jobb hétvégéken is legfeljebb a pontszerzés lehet a cél, nem a győzelem.”Pérezt a brazil Totalrace. – Ez nem csoda, sőt törvényszerű, ha a kitűzött céljaidtól messze elmaradnak az eredményeid. A McLaren nagyszerű csapat, efelől kétségem sincs, de az idén hiányzott belőle a szervezettség és az alázat. Sok időbe telt, hogy elfogadjam, az idei autóval a jobb hétvégéken is legfeljebb a pontszerzés lehet a cél, nem a győzelem.”

Pérez megvédte Martin Whitmarsh csapatfőnököt, miszerint egy csapat teljesítménye nem egy emberen múlik, és a saját jövőjéről is beszélt.

„Meglátom, mi a lehető legjobb opció számomra. Elsősorban a hazámat tartom szem előtt, ez segít továbblépni” – mondta Pérez Mexikóvárosban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik