Hill belháborút jósol a McLarennél

Vágólapra másolva!
2010.07.07. 15:15
null
Szemtől szemben: Hill szerint Button (balra) és Hamilton viszonya elmérgesedik (Fotó: Reuters)
A világsajtó Fernando Alonso valenciai nyilatkozatait követően konfliktust gyanított a spanyol és Lewis Hamilton között, de a két versenyző már megbeszélte egymással, hogy nincs harag. Hamiltonnak a Brit GP előtt sem maradt nyugta, ezúttal Damon Hill találta ki, hogy össze fog veszni Jenson Buttonnal.

Alig ért véget Fernando Alonso és Lewis Hamilton kisebb nézeteltérése, Damon Hill, 1996 világbajnoka új konfliktust generált. A Mirrornak adott interjújában Hamilton és Jenson Button kapcsolatáról beszélt, s a Brit Nagydíj felvezetése gyanánt megelőlegezte a McLaren-csapaton belüli háborút.

SZAVAZÁS

Ön szerint ki nyeri a Brit Nagydíjat?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Eddig minden szép és jó volt kettejük között, de gondoljanak bele, az idény eleje csak amolyan felvezetés volt. Most jön a Brit Nagydíj, a szezon második felébe lépünk, élesre fordul a versengés, és felforrhat a levegő a McLarennél – mondta Hill. – Ha a wokingiaké lesz a legjobb autó, a két brit világbajnok fantasztikus csatát vív egymással, és ne higgyék, hogy az Alain Prostot idéző Jenson bármit is ingyen odaad az Ayrton Sennára emlékeztető Lewisnak. Itt csak egy nyerhet, és erre ők is rá fognak döbbenni."

Hill szavaira máris reagált Hamilton, és ahogy sejteni lehetett, nem izgatta fel magát honfitársa véleménye miatt: „Mindig érdeklődve figyelem, mi valósul meg abból, amit a múlt nagyjai jósolnak, mert csak az események adhatnak választ arra, hogy tudták-e, miről is beszéltek."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik