Torres hat, Gerrard négy hétig nem játszhat

Vágólapra másolva!
2010.01.14. 16:46
null
Torresre műtét vár, hat hétig nem játszhat (Fotó: Action Images – archív)
Rossz hír a Liverpool szurkolóinak: a csapat két legnagyobb sztárja, Fernando Torres és Steven Gerrard egyaránt sérülést szenvedett a „vörösök" szerda esti, Reading elleni FA-kupa-találkozóján. A spanyol csatárra műtét vár, és hat hétig lesz harcképtelen, a csapatkapitány pedig két hétig nem léphet pályára.

Nehéz napokat élhetnek át a Liverpool drukkerei: nem elég, hogy a „vörösök" a másodosztályú Reading elleni vereség miatt kiestek az FA-kupából, de a szerda esti találkozón elszenvedett sérülések miatt a csapat három kulcsjátékosa is harcképtelen lesz az elkövetkező hetekben.

A klub hivatalos közleménye szerint Fernando Torres, a csapat első számú csatára porcsérülést szenvedett a jobb térdében, ennek következtében műtét vár rá, várhatóan hat hétig nem léphet pályára.

A csapatkapitány, Steven Gerrard négy hétig lesz harcképtelen térdszalaghúzódás miatt, míg Josszi Benajun, a klub izraeli középpályása három-négy hetet kénytelen kihagyni bordatörés miatt.

Ahogy arról beszámoltunk, a Liverpool tegnap este a másodosztályban kiesőjelölt Readingtől szenvedett 2–1-es vereséget, így a 3. fordulóban búcsúzott az FA-kupától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik