Leicester: a tulajdonos és a lánya is a lezuhant helikopteren volt – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.28. 11:53
A brit média szerint a Leicester City labdarúgócsapatának tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha és a lánya is rajta volt azon a helikopteren, amely szombat este a klub parkolójában lezuhant.

Mint megírtuk, a Leicester City a West Hammel játszott a King Power Stadionban, és miután a találkozó 1–1-es döntetlennel zárult, a tulajdonos gépe felszállt a stadionból, ahogy szokott. Néhány másodperccel később azonban már látszott, hogy baj van, a pilóta elvesztette uralmát a helikopter felett, majd a stadion parkolójában lezuhant.a Leicester City a West Hammel játszott a King Power Stadionban, és miután a találkozó 1–1-es döntetlennel zárult, a tulajdonos gépe felszállt a stadionból, ahogy szokott. Néhány másodperccel később azonban már látszott, hogy baj van, a pilóta elvesztette uralmát a helikopter felett, majd a stadion parkolójában lezuhant.

A BBC vasárnap reggel a családhoz közelálló forrásra hivatkozva arról írt, hogy Vichai Srivaddhanaprabha tulajdonos is rajta volt a helikopteren. A Sky Sports a Reutersre hivatkozva most ezt megerősítette, hozzátéve, hogy Srivaddhanaprabha mellett a gépen utazott a lánya is, továbbá két pilóta, illetve egy ötödik személy is, ám az ő személyazonosságáról egyelőre nincs információ.

A brit hírportál szerint Kasper Schmeichel, a Leicester City kapusa az elsők között volt, aki odarohant a stadion mellett lezuhanó helikopterhez.

Korábban olyan feltételezések is napvilágot láttak, hogy Claude Puel menedzser és a gárda sportigazgatója, Eduardo Macia Martínez is a helikopteren volt, ám a sajtó azóta mindkét híresztelést cáfolta.

A brit média szerint Vichai Srivaddhanaprabha és a lánya is a lezuhant helikopteren volt (Fotó: AFP)
A brit média szerint Vichai Srivaddhanaprabha és a lánya is a lezuhant helikopteren volt (Fotó: AFP)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik