Gólt kaptak az utolsó percben, wc-nek használták az öltözőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.23. 11:04
Az angol harmadosztályban szereplő Carlisle United Mark Beck 95. percben szerzett találatával 2–1-re legyőzte a Boreham Woodot az FA-kupa első fordulójában újrajátszott mérkőzésen, és ezzel továbbjutott. A hatodosztályú együttesnél nehezen dolgozták fel, hogy nem sikerült történetük során harmadszor is elérni a második kört, így a játékosok úgy gondolták, visszavágnak a szerintük szabálytalan góllal diadalmaskodó Carlisle-nak, és teszik, amit ilyenkor minden profi tenne, azaz wc-nek használják az öltözőt.

A vendégek távozása után a Brunton Park öltözőjébe betérő cumberlandiek természetesen nehezen dolgozták fel a „meglepetést", de némi csodálkozás és hüledezés után végül úgy döntöttek, feljelentik a hatodosztályú csapat futballistáit az FA-nél.

Narancslé mindenhol – nem jó nyerni a Boreham ellen (Fotó: metro.co.uk)
Narancslé mindenhol – nem jó nyerni a Boreham ellen (Fotó: metro.co.uk)

A vendégek állításuk szerint nem tettek semmi törvénybe ütközőt, egyszerűen csak kiöntötték véletlenül a narancslét a padlóra, miközben távoztak, a nagy sietéség miatt pedig már nem volt idejük feltakarítani azt.

A piszoárok sem úszták meg (Fotó: metro.co.uk)
A piszoárok sem úszták meg (Fotó: metro.co.uk)

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) már el is kezdte vizsgálni az ügyet, azt azonban nem szeretnénk tudni, milyen speciális technikával döntik majd el a szakértők, hogy a padlón valóban narancslé található-e...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik