Király-kupa: Ez a klub sosem adja fel – Carlo Ancelotti

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.01.20. 11:36
null
Carlo Ancelotti szerint a Real sosem adja fel (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid kétgólos hátrányból fordítva jutott tovább a Villarreal ellen a spanyol Király-kupában. A fővárosiak edzője, Carlo Ancelotti a mérkőzést követően elmondta, hogy mit mondott csapatának a szünetben, kik voltak a nyerőemberek, és mi történt közte és Rodrygo között.

„Igen, visszatértünk. Az első félidő váratlan volt számunkra. Nehéz megváltoztatni a mérkőzés dinamikáját, de a csapatunknak van karaktere és személyisége. Ez pedig a második félidőben sok önbizalmat adott. Nem adtunk fel, minden labdáért megküzdöttünk” – kezdte az értékelést Ancelotti.

Az olasz edző az AS-nek elárulta, mi zajlott le a két félidő közötti szünetben. „Azt mondtam, fel kell ébrednünk. Túl sok egyéni párharcot vesztettünk el az első félidőben. A korai góljuk miatt több kockázatot kellett vállalnunk és a Villarreal jól kontrázott. A második félidőben fizikálisabbak voltunk és megmutattuk, milyen bátrak vagyunk. Ez a klub sosem adja fel, akik itt dolgoznak, tudják ezt.”

A 63 éves edző két játékosának a teljesítményét is kiemelte. „Ceballos és Asensio megváltoztta a csapat dinamikáját. Sok energiával érkeztek meg a meccsbe és döntő szerepet játszottak a mérkőzés megfordításában” – zárta a sajtótájékoztatót Ancelotti.

SPANYOL KIRÁLY-KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
Villarreal–Real Madrid 2–3
(Capoue 4., Chukwueze 42., ill. Vinícius Júnior 57., Éder Militao 69., Dani Ceballos 86.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik