Barca: Abidalék Párizsban – a klub a PSG-ből erősítene?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.11. 11:26
null
Adrien Rabiot-ról (jobbra) Párizsban tárgyal a Barcelona vezetősége (Fotó: AFP)
A Mundo Deportivo információi szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata a Paris Saint-Germain francia középpályásával, Adrien Rabiot-val erősítené meg a keretét. A katalánok képviseletében Éric Abidal sportigazgató és Pep Segura vezérigazgató Párizsba utazott.

 

A Barcelona elöljárói azért repültek a francia fővárosba, hogy személyesen érdeklődjenek a PSG-nél afelől, milyen feltételekkel engednék el Rabiot-t, akinek jövő nyáron lejár a szerződése a francia klubnál. A 23 éves védekező középpályás az előző szezonban 50 tétmérkőzésen öt gólt szerzett és hét gólpasszt adott a PSG-ben, ám a francia válogatott világbajnoki keretébe nem került be.

A két klub között Marco Verratti meghiúsult átigazolása és Neymar klubcseréje miatt nem túl jó a kapcsolat, de a Barcelonánál bíznak benne, hogy még ezen a nyáron sikerül megállapodniuk a párizsiakkal Rabiot megszerzéséről. A futballista értékét a Transfermarkt 50 millió euróra becsüli, ennyit a Barca vélhetően nem áldozna rá.

A katalánok Andrés Iniesta és Paulinho távozása után mindenképpen szeretnék megerősíteni meggyengült középpályássorukat, ahová már érkezett Arthur Melo a Gremiótól.

A szintén barcelonai illetőségű Sport arról ír, hogy Arthur megszerzésétől függetlenül Abidal szeretne erre a posztra egy világklasszis labdarúgót is igazolni, első számú kiszemeltje pedig a Bayern München által átadólistára tett Thiago Alcántara.

ABIDAL ÉS SEGURA PÁRIZSBA REPÜLT


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik