Barca: a válogatott támadókért 32 millió eurót remélnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.26. 12:16
null
Úgy tűnik, Munirra (17) az edzőváltás után sem tartanak igényt Barcelonában (Fotó: AFP)
Spanyol sajtóértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata 32 millió eurót remél Munir El Haddadi és Cristian Tello eladásából.

 

A Marca és a Mundo Deportivo egybehangzó információi alapján Tello megszerzéséhez a Betis áll a legközelebb, de a sevillai klubnak egyelőre a Barcelonával és a játékossal sem sikerült megegyeznie. A katalánok állítólag 12 millió eurót szeretnének kapni a 25 esztendős szélsőért, aki az elmúlt másfél évben a Fiorentinánál szerepelt kölcsönben, ám a firenzei alakulat nem élt nyolcmillió eurós opciós jogával, és nem vásárolta meg végleg a futballistát.

A 21 éves Munir a legutóbbi idényt a Valenciánál töltötte, amely a következő szezonban már nem számol a 33 bajnoki meccsen hat gólig jutó támadóval. A Tellóhoz hasonlóan egyszeres spanyol válogatott labdarúgó iránt a Zenit érdeklődik, ám a szentpétervári csapat új vezetőedzője, Roberto Mancini a hírek szerint nem ragaszkodik Munir megszerzéséhez, akiért a katalánok 20 millió eurót kérnek.

A Barcelonához a nyáron az elmúlt szezonban kölcsönadott játékosok közül Douglas (Sporting Gijón), Sergi Samper (Granada) és Thomas Vermaelen (AS Roma) is visszatér, de valószínűleg egyikőjük sem marad a Camp Nouban. A belga középhátvédhez kapcsolódó információ, hogy a Torino szívesen kölcsönvenné, ám aligha tudná állni a bérét, ezért a katalánok segítségét kéri. A Barcelona állítólag nyitott a játékos fizetésének átvállalásáról szóló tárgyalásokra, mivel Vermaelenre nincs nagy kereslet a piacon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik