Inter: Christian Eriksen aláírt a klubhoz – hivatalos

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.01.28. 14:20
null
Christian Eriksen már a milánói Scalában van, és izgatottan várja az új kihívást (Fotó: Inter, Twitter)
Az Inter labdarúgócsapata a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy Christian Eriksen 2024. június 30-ig szóló szerződést kötött a klubbal.

 

A Tottenhamtől érkező dán középpályásnak a nyáron járt volna le a szerződése a londoniaknál, ám már korábban kijelentette, hogy nem kíván hosszabbítani, így távozása már régóta a levegőben lógott. Bár az Inter nem hozta nyilvánosságra, hogy mennyit fizet a 27 éves futballistáért, korábbi olasz sajtóhírek szerint a Spurs 20 millió euró körüli összeget kap, és ebben már benne vannak a különböző bónuszok.

„Alig vártam, hogy csatlakozzak, csodálatos itt lenni. Hihetetlenül izgatott vagyok, és nagyon várom, hogy bemutatkozhassak a szurkolóknak, akik elképesztően meleg fogadtatásban részesítettek” – mondta az új szerzemény, aki a 24-es mezszámot kapta.

Eriksen – akinek éves jövedelme körülbelül nettó 8 millió euró lesz – 2013 nyarán lett a Tottenham játékosa. A londoniaknál eltöltött hat és fél éve alatt 305 tétmérkőzésen 69 gólt és 89 gólpasszt jegyzett. Legnagyobb sikere az előző idényben elért Bajnokok Ligája-döntő volt.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik