Találatok a Vuko Borozan címkére

Találatok száma: 10

Férfi kézi: megvan a Veszprémtől távozó Borozan új csapata

2021-08-15 08:47:38

Katarba igazolt Vuko Borozan. Az előző két idényben Veszprémben kézilabdázó montenegrói balátlövő érkezését az al-Arabi SC jelentette be.

kézilabda férfi kézi NB I Vuko Borozan Telekom Veszprém

Férfi kézi: Sagosent is csábították Veszprémbe; ezért küldték el Borozant

2021-07-06 17:50:48

A VAKSZ kézilabda magazin legutóbbi adásának Nagy László, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának sportigazgatója volt a vendége. A több mint egyórás műsorban Egri Viktor, Matuz Krisztián és Pónácz András kérdezte a sportvezetőt, aki többek között Nikolaj Markussenről, Vuko Borozanról, Szita Zoltánról és Bodó Richárdról is szót ejtett.

kézilabda férfi kézilabda Vuko Borozan Telekom Veszprém Szűcs Ernő Péter Szita Zoltán

Férfi kézilabda: Momir Ilics a Veszprém új vezetőedzője – hivatalos

2021-07-02 10:27:41

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának péntek délelőtti sajtótájékoztatóján kiderült, hogy Momir Ilics veszi át az együttes irányítását, segítője pedig Gulyás Péter lesz. Az új edzőpáros megnevezése mellett több játékos érkezéséről és távozásáról is beszámolt a bakonyi klub.

kézilabda férfi kézilabda Zorán Ilics Vuko Borozan Telekom Veszprém Momir Ilics

Férfi kézi: Borozan is marad, végleges a Veszprém kerete a következő idényre

2021-03-11 13:18:41

Végleges a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának kerete a 2021–2022-es idényre. 18 játékosra számít a klub a nyártól, utolsóként Vuko Borozan esetében került sor a szerződésében szereplő opció lehívására.

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Vuko Borozan Telekom Veszprém Székely Márton

Férfi kézi NB I: Borozan debütálásként megszórta a Füredet

2019-08-25 20:28:24

A címvédő Telekom Veszprém házigazdaként 12 góllal legyőzte a Balatonfüredet a férfi kézilabda NB I-ben. Első magyar bajnokiját játszotta David Davis csapatában Vuko Borozan, aki hétszer talált be a vendégeknek.

férfi kézilabda NB I férfi kézilabda Vuko Borozan Telekom Veszprém Balatonfüred

Férfi kézi: Borozan a Vardar után a Veszprémhez szerződött

2019-06-12 07:58:20

A Nemzeti Sport információja szerint Vuko Borozan szerda délelőtt kettő plusz egy évre aláírt a Telekom Veszprémhez, és ezzel teljessé vált a BL-döntős bajnok kerete a 2019–2020-as kézilabdaidényre, amelyben a csapat a SEHA-ligában is szerepel. E híreket később a veszprémiek hivatalos honlapja megerősítette.

Vuko Borozan Telekom Veszprém SEHA-liga David Davis férfi kézilabda kézilabda átigazolás

Férfi kézi: Borozan közelít a Veszprémhez; így menekülhet meg a Vardar

2019-05-03 21:56:46

A napokban több érdekes hír is napvilágot látott a Mol-Pick Szeged elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágójára készülő Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapatáról. A macedón csapatot elhagyó Vuko Borozanról azt írja a helyi sajtó, hogy végül Veszprémben köt ki, míg a Vardar tiszteletbeli elnöke közleményben számolt be arról, hogy mindent megtesz szeretett klubja fennmaradásáért.

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Vuko Borozan Vardar Szkopje Telekom Veszprém

Férfi kézi: újabb sztárját veszítheti el a Vardar, irány az NB I?

2019-04-02 19:36:26

A napokban rendezik Bresztben a férfi kézilabda SEHA-liga négyes döntőjét, ahova a Vardar Szkopje egyik kulcsjátékosa, Vuko Borozan nélkül érkezett meg. Északmacedón sajtóhírek szerint a montenegrói átlövő távozik a nyáron, és azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy Veszprémben folytatja a pályafutását.

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Vuko Borozan Vardar Szkopje Telekom Veszprém

Férfi kézi Eb: rendhagyó sérülés miatt érte nagy veszteség Montenegrót

2018-01-12 19:22:46

Nem vehet részt a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon Vuko Borozan, a montenegrói válogatott és a macedón Vardar Szkopje kiválósága.

férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb Vuko Borozan Montenegró

Férfi kézi: katari lehet két ígéretes montenegrói fiatal

2017-03-23 18:52:25

Nem kíván többet a montenegrói férfi kézilabda-válogatottban szerepelni a 24 éves Nebojsa Simics és a 22 éves Vuko Borozan.

montenegrói kézilabda-válogatott kézilabda átigazolás katari kézilabda-válogatott férfi kézilabda Vuko Borozan Nebojsa Simics