Férfi kézi: megvan a Veszprémtől távozó Borozan új csapata

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.08.15. 08:47
null
Vuko Borozan Katarban folytatja (Fotó: Török Attila)
Katarba igazolt Vuko Borozan. Az előző két idényben Veszprémben kézilabdázó montenegrói balátlövő érkezését az al-Arabi SC jelentette be.

Borozan 2019 nyarán szerződött Magyarországra, miután előző klubja, a Vardar Szkopje rendkívül nehéz anyagi helyzetbe került. Sajtóhírek szerint a Veszprém egyik, ha nem a legjobban fizetett játékosa volt. Bár márciusban még úgy tűnt, a klub és a játékos is szeretne élni a korábban kötött kettő plusz egy éves szerződésben szereplő opcióval, erre végül nem került sor.

Borozan a Pick Szeged ellen elvesztett bajnoki finálét magánéleti okokra hivatkozva ki is hagyta. Később arról lehetett olvasni, a veszprémi klub vezetősége felfüggesztette a montenegrói játékost – ennek hátteréről keveset lehetett hallani, a bakonyiak pedig hivatalosan nem is kommentálták az ügyet.

A Cetinjében született játékos távozását július elején jelentette be a klub – ekkor nevezték ki a Momir Ilics, Gulyás Péter edzőpárost a csapat élére, és az új vezetés ekkor számolt be a jövőbeli tervekről, melyek szerint a következő évadtól kezdve több magyar fiatalnak szeretnének lehetőséget adni, ennek a koncepciónak a részeként Borozan mellett Nikolaj Markussentől és Danyiil Siskarjovtól is elköszöntek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik