Találatok a Varga Zsolt címkére

Találatok száma: 27

Férfi vízilabda: „Nem a nagy Fradi vagyunk, amely voltunk!”

2021-09-15 09:39:37

Eseménydús holt szezonon van túl a Ferencváros, amely sikerrel vette az első akadályokat a férfi vízilabda ob I-ben. Varga Zsolt céljai hasonlóak az előző években megszokottakhoz, azonban hosszú út elején jár csapatával.

férfi vízilabda ob I Varga Zsolt FTC vízilabda FTC

Adventi Kalendárium: ruhástól a vízben a világ legjobb csapatának edzői – videó

2020-12-10 10:21:30

Karácsonyváró meglepetésként a Telekom-csapatok sportolóival együtt válogattunk 2020 legszebb és legemlékezetesebb sportpillanatai közül. Az ünnepekig kinyíló ablakokban olyan felvételeket mutatunk meg, amelyekre jó visszagondolni vagy még egyáltalán nem láttak olvasóink. December 15-én az FTC vízilabdacsapatának szakmai stábja mondja el jókívánságait, aztán megnézhetjük, ahogy ruhástól megfürödnek a vízben.

vízilabda videó Varga Zsolt Fradi Ferencváros FTC

Év Sportolója Gála: Elfelejtettem, hogy jönnöm kell az Eb-meccs után – Varga Dénes

2020-01-17 03:53:26

A Ferencváros férfi vízilabdacsapata lett az Év csapata a hagyományos sportágak között a 62. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán. A díjat a csapatkapitány, Varga Dénes vette át, aki egyenesen a spanyolok elleni Eb-meccsről érkezett. Az NSO Tv stábja vele, illetve a Fradi trénerével, az Év edzőjének megválasztott Varga Zsolttal beszélgetett.

videó interjú Varga Zsolt Varga Dénes Ferencváros FTC vízilabda

Év Sportolója Gála 2019: ki lesz a befutó az edzőknél?

2020-01-11 10:03:52

Öt éve már újra egy kategóriát képeznek a klubedzők és a szövetségi kapitányok, és díjazzák a fogyatékos sportolókkal foglalkozó szakembereket is az Év Sportolója Gálán.

Varga Zsolt Szalma László Szabó Álmos Selmeci Attila Pruzsina István Danyi Gábor

Négy trófea, egy eljegyzés – Vámos Márton 2019-es mérlege

2020-01-03 19:59:03

Még idejében sikerült kilábalnia az év eleji hullámvölgyből Vámos Mártonnak, a Ferencvárossal 2019-ben négy trófeát begyűjtő válogatott vízilabdázónak, aki nehezen viseli az idegenbeli túrákat, viszont nem tud ellenállni az egzotikus helyeknek és a finom ételeknek.

magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Európa-bajnokság Vámos Márton Varga Zsolt Varga Dénes NS Hosszabbítás

Férfi vízi: túlszárnyalta magát az FTC; két lehetőség a válogatottnak

2020-01-02 08:51:45

Az FTC ismét minden trófeát megszerzett, ráadásul túlszárnyalta önmagát, hiszen a BL-t is megnyerte. A válogatottnak még van két lehetősége a kvótaszerzésre.

magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Varga Zsolt Varga Dénes Nikola Jaksics FTC vízilabda

Férfi vízilabda: ismét a Fradi edzője lett az év legjobbja

2019-12-17 10:44:29

A Vízilabdaedzők Világszervezete (WWPCA) Varga Zsoltot, az FTC férficsapatának vezetőedzőjét választotta meg 2019 legjobb trénerének – adta hírül a fradi.hu.

vízilabda férfi vízilabda Varga Zsolt Fradi Ferencváros FTC vízilabda

Vadászatról, prédasorsról, rock and rollról a Ferencváros sikeredzőjével

2019-08-09 20:31:12

Különleges, minden fronton győztes idényt zárt az FTC vízilabdacsapata. A játékosként olimpiai bajnok edző, Varga Zsolt beszélt arról, hogy miért a rock & rollhoz hasonlatos szakma az övé, s bár úgy érzi, a tavalyi bajnoki címmel lezárult edzői pályafutásában egy szakasz, sohasem lehet hátradőlni. Tudományos alaposság, óvatos mozgás a gerendán és mosoly a parton.

Vámos Márton Varga Zsolt Varga Dénes Szlobodan Nikics NS Hosszabbítás Mezei Tamás

NS Hosszabbítás: vadászatról és rock and rollról a Fradi sikeredzőjével

2019-08-09 21:52:35

A Ferencváros vízilabdacsapata minden megnyerhető trófeát begyűjtött, Varga Zsolt sikeredzőnek tehát azt a kérdést tettük fel, hogyan lehet felülmúlni még az ötcsillagos idényt is. Világi Oszkár ötödik éve működteti a Dunaszerdahelyi AC futballcsapatát, a felvidéki klub tulajdonosával arra kerestük a választ, hogyan lehet felépíteni Közép-Európában egy üzletileg, szakmailag is sikeres futballklubot.

Világi Oszkár Varga Zsolt Niki Lauda Nico Hülkenberg NS Hosszabbítás Laureus-díj

Férfi vízi BL: Ez a két bíró majdnem megutáltatta velem a vízilabdát – Varga Dénes

2019-06-09 10:17:43

A Ferencváros férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője, Varga Zsolt szerint egy hosszú út végére ért az együttes, amely szombaton este Hannoverben elhódította a Bajnokok Ligáját.

vízilabda férfi vízilabda Bajnokok Ligája férfi vízilabda BL férfi vízi BL Varga Zsolt Varga Dénes

Vízilabda: Nem igaz, hogy nincs meg az akarat a magyar focistákban – Varga Zs.

2019-02-06 16:27:51

Amelyik sorozatban a Ferencváros férfi vízilabdacsapata tavaly elindult, ott nyert: az Európa-kupa és az európai Szuperkupa mellett az összes hazai trófeát elhódította Varga Zsolt irányításával. Így nem meglepő, hogy a játékosként olimpiai bajnok Vargát a Vízilabdaedzők Világszövetsége a 2018-as év legjobb edzőjének választotta meg. A szakemberrel beszélgetett az NSO Tv stábja edzősködésről, gyerekei születéséről és a magyar focihoz fűződő viszonyáról is. Még többet tudhat meg Vargáról a Nemzeti Sport pénteki számában!

videó Varga Zsolt Sportkrém NSO Tv FTC-Telekom FTC vízilabda

Vízilabda: Kicsit kiég az emberből a hülyeség, a hiszti – Varga Zsolt

2019-01-05 22:57:37

Ahol a Ferencváros férfi vízilabdacsapata tavaly elindult, ott nyert: az Európa-kupa és az európai Szuperkupa mellett az összes hazai trófeát elhódította Varga Zsolt irányításával. Így nem meglepő, hogy a játékosként olimpiai bajnok Vargát a Vízilabdaedzők Világszövetsége a 2018-as év legjobb edzőjének választotta meg. A szakember a DIGI Sport híradójának elárulta, hogy korábban trénerként majdnem visszavonult, de ezek a „dühállapotok” is kellettek ahhoz, hogy letisztuljon benne, valójában mit is akar.

vízilabda Varga Zsolt Ferencváros vízilabda FTC vízilabda

Férfi vízi: a kollégák Varga Zsoltot választották meg 2018 legjobbjának

2018-12-31 12:03:31

A Vízilabdaedzők Világszervezete (WWPCA) az FTC férficsapatát irányító Varga Zsoltot választotta meg idén a világ legjobb edzőjének, miután együttesével öt trófeát nyert 2018-ban – számolt be róla a fradi.hu.

férfi vízilabda Varga Zsolt FTC vízilabda

Férfi vízi BL: két magyar csapat is esélyes a nyolcas döntőre

2018-10-17 11:49:11

Van esély rá, hogy ismét két magyar férfi vízilabdacsapat szerepeljen a Bajnokok Ligája nyolcas döntőjében, de a jelentősen átalakuló Egert sem szabad leírni.

férfi vízilabda Bajnokok Ligája férfi vízilabda BL férfi vízi BL Zsivko Gocics ZF-Eger Varga Zsolt

Férfi vízi: Abba akartam hagyni az edzősködést – Varga Zsolt

2018-05-29 09:09:42

Korábban edzői pályafutása abbahagyásán gondolkodott Varga Zsolt, most viszont karrierje legnagyobb élményeként éli meg az FTC-vel szerzett bajnoki címet.

vízilabda férfi vízilabda férfi vízilabda ob I Varga Zsolt FTC vízilabda

Férfi vízi ob I: bajnoki címmel búcsúzik Madaras Norbert?

2018-05-27 02:01:32

Tizennyolc év után lett ismét bajnok a Ferencváros a férfi vízilabda ob I-ben. A Szolnok elleni, összesítésben 3–2-re megnyert finálé után Varga Zsolt vezetőedző beszélt az NSO Tv-nek arról, mivel sikerült felülmúlniuk a Bajnokok Ligája nyolcas döntőjére készülő ellenfelüket, valamint kitért a zöld-fehér szurkolók szerepére is. Az első bajnoki döntőjét játszó Sedlmayer Tamás elmondta, hogyan képzelte el a győzelmi mámort és milyennek érzi valójában. Madaras Norbert válaszolt arra a kérdésünkre, hogy ez volt-e az utolsó mérkőzése.

vízilabda Varga Zsolt Szolnok Sedlmayer Tamás Madaras Norbert Ferencváros

Férfi vízi ob I: „Már a döntőbe jutás is jelentős eredmény volt”

2018-05-26 20:42:26

Mint beszámoltunk róla, a férfi vízilabda ob I döntőjének 5. mérkőzésén a Ferencváros óriási küzdelemben egy góllal (8–7) legyőzte a címvédő Szolnokot, és ezzel 18 év után újra bajnok lett. Íme, így értékelt a két edző, Varga Zsolt (FTC) és Cseh Sándor (Szolnoki Dózsa) a szombati mérkőzés után!  

vízilabda férfi vízilabda férfi vízilabda ob I Varga Zsolt Szolnoki Dózsa Fradi