Találatok a Tony Thompson címkére

Találatok száma: 8

Ökölvívás: Pulev győzött, és „megnyerte” Vladimir Klicskót

2013-08-25 07:28:48

Kubrat Pulev nyerte meg a szombat este Németországban megrendezett IBF nehézsúlyú profi ökölvívó eliminátori mérkőzést. Ezzel a sikerrel Pulev (újból) megszerezte az IBF kötelező kihívói pozícióját, és elvileg a következő állomáson már a világbajnoki címert szállhat ringbe. Ha az övet birtokló Vladimir Klicsko is így akarja…

profi ökölvívás profi boksz Vladimir Klicsko Victor Terrazas Tony Thompson Santa Cruz

Boksz: Most más lenne a felállás Klicsko ellen – Thompson

2013-07-26 18:24:56

Gyakorlatilag biztosnak tűnik, hogy augusztus 24-én a veretlen Kubrat Pulev ellen lép ringbe a veterán Tony Thompson, aki legutóbbi két mérkőzésén a brit reménység David Price-szal mosta fel a padlót és bizonyította, hogy korai még őt leírni.

Tony Thompson Vladimir Klicsko profi boksz ökölvívás

Ökölvívás: Ide nekem mindkét Klicskót! - Thompson

2013-07-17 10:18:47

A feltörekvő David Price ellen aratott két kiütéses győzelme után ismét komolyan kell számolni a korábbi kétszeres nehézsúlyú világbajnoki kihívó Tony Thompsonnal. A veterán bunyós – aki az összes világbajnoki lehetőségét Vladimir Klicsko ellen bukta el – szeretné, ha összemérhetné erejét az ukrán fivérekkel.

ökölvívás boksz Vladimir Klicsko Vitalij Klicsko Tony Thompson

Boksz: piszkosabb bunyóra neveli Price-t Lennox Lewis

2013-05-29 10:16:16

Kanadában a legendás Lennox Lewis segítségével készül Tony Thompson elleni visszavágójára a britek nehézsúlyú reménysége, David Price.

ökölvívás Tony Thompson Lennox Lewis David Price

Ökölvívás: Ishe Smith az IBF új világbajnoka, Saleta kiütötte Golotát

2013-02-24 11:30:25

A lengyelországi Gdanskban feszült egymásnak két veterán nehézsúlyú öklöző, a hét évet kihagyó, 44 esztendős Przemyslaw Saleta és a 45 éves, közel két és fél éves pauza után visszatérő Andrew Golota. A betöltetlen nehézsúlyú lengyel bajnoki címért kiírt mérkőzés meglepően szórakoztató küzdelmet hozott, igaz, mindössze hat menetig tartott az összecsapás, amelyet végül Saleta kiütéssel abszolvált. A találkozót követően a győztes bejelentette a végleges visszavonulását, míg a vesztes Golota a későbbiekben dönt arról, hogy folytatja-e a pályafutását.

ökölvívás Tony Thompson Przemyslaw Saleta Ishe Smith David Price Cornelius Bundrage

Profi ökölvívás: rekordsúllyal mérlegelt Vladimir Klicsko

2012-07-06 18:44:56

Ma délután a svájci Bernben megtartották a szombat esti Vladimir Klicsko–Tony Thompson WBO, WBA, IBF, IBO nehézsúlyú világbajnoki mérkőzéssel fémjelezett gála hivatalos mérlegelését. A főmérkőzésre készülő Klicsko profi karrierje eddigi legmagasabb súlyával mért be, ugyanis az ukrán címvédő alatt 249.1 fontot, azaz kb. 112.9 kilogrammot mutatott a műszer, míg az amerikai Thompson súlya 244.7 font (kb. 111 kg) volt.

ökölvívás profi ökölvívás Vladimir Klicsko Tony Thompson Szili István

Ökölvívás: Én nem fogom leköpni Klicskót - Thompson

2012-07-04 09:28:28

Megtartotta utolsó sajtótájékoztatóját a hétvégén visszavágó mérkőzést vívó WBA, WBO, IBF nehézsúlyú címvédő profi ökölvívó Vladimir Klicsko és kihívója, Tony Thompson.

Vladimir Klicsko Tony Thompson

Vladimir Klicsko megvédte világbajnoki öveit a hamburgi ringben

2008-07-17 04:00:23

Vladimir Klicsko a hamburgi Color Line Arenában a 11. menetben kiütötte kihívóját, az amerikai Tony Thompsont, ezzel megvédte az IBF, a WBO és az IBO világbajnoki címeit.

Tony Thompson Vladimir Klicsko