Találatok a Tea Pijevic címkére

Találatok száma: 6

A női kézi Eb jelenetét mutatta be, BL-csapatok csábítják, miközben nem kér a sztárságból

2021-01-17 10:32:34

Tea Pijevic egyedi védési stílusával hamar belopta magát a szurkolók szívébe a decemberi női kézilabda Európa-bajnokságon. Székesfehérváron látogattuk meg a kapust, hogy a szokatlan technikájáról és a bravúros bronzérmet szerző horvát válogatott titkáról kérdezzük. Néhány napja láthatták már videoriportunkat, ezúttal pedig a teljes interjút is elolvashatják, melyből sok érdekességet megtudhatnak a közvetlen játékosról. 

női kézilabda Eb női kézilabda interjú horvát női kézilabda-válogatott Tea Pijevic Nenad Sostaric

Női kézilabda: az Eb horvát sztárja fehérvári csapattársainak is okoz álmatlan éjszakákat

2021-01-08 17:57:14

Egy- és kétkezes elkapásaival Tea Pijevic kétségkívül a dániai női kézilabda Európa-bajnokság egyik legnagyobb sztárja lett. Az Alba Fehérvár KC kapusa a horvát válogatottal óriási meglepetésre egészen a bronzéremig menetelt. Egyedi stílusával, a gólvonalon maradással őrületbe kergeti az ellenfeleket. Különleges technikájáról nemcsak ő, hanem székesfehérvári szélső csapattársai és klubedzője is beszélt az NSO Tv-nek. Ha még többet szeretne megtudni Tea Pijevicról, keresse a Nemzeti Sport szombati számában Képes Sport mellékletünket!

videó női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Tea Pijevic Szarka Adrienn NSO Tv

Női kézi Eb: higgadtság és egy fehérvári őrangyal vezetett a horvát szenzációhoz

2020-12-16 14:32:42

Horvátország női kézilabda-válogatottja hatalmas sikert ért el a dániai Európa-bajnokságon, miután története során először az elődöntőbe jutott. A horvátok a németek 23–20-as legyőzésével vívták ki a négy közé jutást, melynek hatására egyből ellepte a hírportálokat Nenad Sostaric együttesének dicsőítése. 

női kézi Eb horvát női kézilabda-válogatott Tea Pijevic Nenad Sostaric Camila Micijevic női kézilabda

Videó: ilyen van? Egykezes, parádés védés a Fehérvár kapusától

2020-12-07 14:18:16

Meghökkentő védést mutatott be Tea Pijevic, a horvát női kézilabda-válogatott és az Alba Fehérvár kapusa a Hollandia elleni Európa-bajnoki mérkőzésen. Az első félidőben Angela Malestein, az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosa kapott egy jó átadást a szélen, de Pijevic egy kézzel hárított, sőt, el is kapta a labdát!

videó női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézi Eb horvát női kézilabda-válogatott

Női kézi: a Győr és a Metz játékosa is Fehérváron folytatja

2020-07-19 08:13:22

Az Alba Fehérvár női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be három új igazolásáról.

női kézilabda NB I kézilabda átigazolás Tea Pijevic Alba Fehérvár