Találatok a Szerhij Rebrov címkére

Találatok száma: 448

Rebrov berobbant a magyar futballba, „aranyos” lett az antré

2021-11-19 11:15:32

A tavaly tavasszal elindult, a vége felé járó sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldieket is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat az illó évek az emlékükre. Ezúttal a 2018–2019-es NB I-es idényt idézzük fel.

légiósok légiós-sorozat Szerhij Rebrov NB I Mol Fehérvár Mezőkövesd

Stöger's team wanted to play football better than Rebrov’s – this caused the downfall

2021-10-21 15:13:02

Although there have been some slight differences in the games between Ferencváros managed by Serhiy Rebrov last season and the team led by Peter Stöger this season, the difference in perception between the two teams is perhaps best understood by comparing the statistics of the two games against Celtic in Glasgow. Last season, FTC won 2-1, and lost 2-0 this year.

Szerhij Rebrov Peter Stöger Ferencváros FTC

Stöger csapata jobban akart futballozni, mint Rebrové – ez lett a veszte

2021-10-20 10:31:16

Eddig is érezhetők voltak ugyan kisebb különbségek az előző idényben Szerhij Rebrov irányította Ferencváros és a mostani évadban Peter Stöger vezette csapat játéka között, de a két gárda felfogásbeli eltérését a legjobban talán a Celtic elleni, két glasgow-i mérkőzés, a tavaly 2–1-re megnyert és az idén 2–0-ra elveszített találkozó statisztikáinak összevetéséből olvashatjuk ki.

Tomasz Mortimer Szerhij Rebrov Peter Stöger Ferencváros FTC Európa-liga

Világfutball: Rebrov lett a hónap edzője az Emírségekben

2021-10-11 09:48:32

Szerhij Rebrovot, az arab emírségekbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Ain vezetőedzőjét választottak meg szeptember hónap legjobbjának – írja klub a Twitter-oldala.

al-Ain Szerhij Rebrov Egyesült Arab Emírségek

Varázslat Rebrov módra – az ukrán edző oroszlánrészt vállalt a Ferencváros triplázásában

2021-08-16 13:27:48

Az FTC labdarúgói az utóbbi három esztendőben (2019, 2020, 2021) megnyerték a bajnoki címet. Sorozatunkban a klub olyan időszakairól írunk, amelyek mind a zöld-fehérek, mind a honi labdarúgás életében megkerülhetetlenek. A befejező részben a legutóbbi triplázás áll a fókuszban.

triplázás magyar labdarúgás magyar foci labdarúgó NB I labdarúgás Szerhij Rebrov

Ukrajna: továbbra is az al-Ain felkészülését segíti Szerhij Rebrov

2021-08-12 09:59:03

A football.ua értesülése szerint Szerhij Rebrov az al-Ainnál folytatja a munkát, hiszen nem sikerül megegyezniük az együttessel kötött szerződése felbontásáról. A folytatódó közös munkáról árulkodik a gárda Twitter-posztja is, amelyből kiderül, hogy a tréner továbbra is a csapat edzőtáborában tartózkodik.

ukrán válogatott ukrán labdarúgó-válogatott ukrán foci al-Ain Ukrajna Szerhij Rebrov

Edzősors: Szerhij Rebrov élete lehetősége előtt áll

2021-08-08 10:50:56

Az ukrán futballszövetség továbbra is Szerhij Rebrovot szeretné szövetségi kapitánynak, akinek élete vágya teljesülne a kinevezéssel – de mit szólnának ehhez az arabok?     

edzősors Varga Sándor Ukrajna Szerhij Rebrov

Ukrajna: Rebrov lehet az új kapitány, már ügyvédekkel egyeztet

2021-08-03 09:10:58

Korábban beszámoltunk róla, hogy Andrij Sevcsenko öt év után távozik az ukrán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. Ezt követően az ukrán sajtóban beindultak a találgatások a lehetséges új vezetőedző személyével kapcsolatban, és egybehangzón Szerhij Rebrovot tartják az utódnak.

ukrán válogatott szerződésbontás minden más foci edzősors al-Ain Ukrajna

FTC: Hajnal Tamás a végsőkig kereste az együttműködést Rebrovval

2021-06-15 10:24:42

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosi TC viharos körülmények között távozó előző vezetőedzője, Szerhij Rebrov korábbi sajtóhírek szerint neheztelt a klub sportmenedzserére, Hajnal Tamásra, aki a 24.hu-nak adott interjújában osztott meg részleteket az ukrán szakemberrel kialakult munkakapcsolatával kapcsolatban.

Szerhij Rebrov Peter Stöger Hajnal Tamás Ferencváros FTC

Arab Emírségek: Rebrov nem bánná ha Dzsudzsák is követné az al-Ainhoz

2021-06-08 08:08:30

Továbbra is kérdéses, hogyan alakul Dzsudzsák Balázs jövője, akinek lejárt a szerződése Debrecenben. Mint korábban jeleztük, a Budapest Honvéd szívesen szerződtetné, de arra is van esély, hogy visszatér az Arab Emírségekbe, korábbi klubjához, az immár Szerhij Rebrov vezette al-Ainhoz. 

magyar átigazolás al-Ain Szerhij Rebrov Dzsudzsák Balázs

Edzősors: máris megvan Szerhij Rebrov új csapata – hivatalos

2021-06-06 21:15:47

A Ferencvárostól hivatalosan pénteken távozó Szerhij Rebrov máris megtalálta az új csapatát: az ukrán tréner az al-Ain vezetőedzője lesz – tudósít az arab emírségekbeli klub hivatalos Twitter-, Facebook- és Instagram-oldala.

edzősors al-Ain Szerhij Rebrov Ferencváros FTC

FTC: I don't wish anyone my last two weeks… – Rebrov's last Hungarian interview for Nemzeti Sport

2021-06-06 15:51:36

Serhiy Rebrov, who was successful with the Green and Whites, told Nemzeti Sport only why he didn't remain the head coach of Ferencváros.

Szerhij Rebrov Ferencváros FTC

FTC: Az elmúlt két hetet senkinek sem kívánom… – Rebrov utolsó magyarországi interjúja az NS-ben

2021-06-05 20:43:12

A zöld-fehérekkel sikeres Szerhij Rebrov csak a Nemzeti Sportnak mondta el, miért nem ő maradt a Ferencváros vezetőedzője.

Szerhij Rebrov NB I Ferencváros FTC

FTC: Peter Stöger a csapat új vezetőedzője – hivatalos

2021-06-05 10:50:23

A Ferencváros labdarúgócsapata bejelentette, hogy a pénteken távozó ukrán Szerhij Rebrovtól az 55 esztendős osztrák Peter Stöger veszi át a Ferencváros irányítását, aki a bécsi liláktól, az Austria Wientől érkezik a budapesti zöld-fehérekhez.

Szerhij Rebrov Peter Stöger NB I Ferencváros FTC

FTC: Rebrov menedzsere elismerte – februárban jelezték, keressenek új edzőt

2021-06-05 10:20:27

Szerhij Rebrov vezetőedző pénteken a Nemzeti Sportnak árulta el, hogy szakított a Ferencváros labdarúgócsapatával, majd nem sokkal később a klub is bejelentette az elválást. A szakítás hátteréről Varga Sándor, az ukrán szakember menedzsere nyilatkozott.

Varga Sándor Szerhij Rebrov Fradi Ferencváros FTC

Rebrov told Nemzeti Sport, he’s no longer FTC’s head coach – Official

2021-06-04 12:59:52

On Friday early afternoon, it was revealed that FTC's head coach, Serhiy Rebrov, who was appointed in August 2018, would leave his position after nearly three years. The Ukrainian professional spoke to Nemzeti Sport about the signing of the contract termination papers. A little later, in a statement published on the club's official website, it was confirmed that Rebrov was indeed leaving the club.

Szerhij Rebrov NB I Ferencváros

FTC: Szerhij Rebrov távozik a klubtól – hivatalos

2021-06-04 13:50:03

A Ferencváros bejelentette, hogy távozik a klubtól Szerhij Rebrov vezetőedző. Az ukrán szakember a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy felbontotta a szerződését, ezt a klub is megerősítette.

Szerhij Rebrov Ferencváros FTC

NB I: Rebrov elmondta az NS-nek, már nem ő a Ferencváros edzője – hivatalos

2021-06-04 12:59:52

Pénteken kora délután kiderült, hogy csaknem három év után távozik posztjáról a Ferencváros vezetőedzője, a 2018 augusztusában kinevezett Szerhij Rebrov. A szerződése felbontásáról szóló papírok aláírásáról az ukrán szakember maga beszélt a Nemzeti Sportnak, s valamivel később a klub hivatalos honlapján megjelent közleményben tudatta: Rebrov valóban távozik a klubtól.

Szerhij Rebrov NB I Ferencváros

FTC: Rebrov márciusban felmondta az albérletét – sajtóhír

2021-06-04 10:44:47

Szerhij Rebrov, az FTC NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője márciusban felmondta a XI. kerületi albérletét, valamint elszállíttatta az autóját Budapestről – számolt be róla az Origo.

Szerhij Rebrov NB I Fradi Ferencváros FTC

Ukrajna: Rebrov jövőjére is hatással lehet a Dinamo Kijev döntése

2021-06-03 15:04:37

Szerződést hosszabbítottak Mircea Lucescuval, az ukrán Dinamo Kijev futballcsapatának román vezetőedzőjével – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

labdarúgás Szerhij Rebrov Mircea Lucescu Dinamo Kijev