Találatok a Szerhij Rebrov címkére

Találatok száma: 466

Csercseszov számai Stöger Fradiját idézik – a főtáblán lehet javítani

2022-09-07 12:20:32

A labdarúgó Európa-liga csoportkörének rajtja, a Ferencváros–Trabzonspor mérkőzés előtt összegeztük a magyar csapatok nemzetközi selejtezős szereplését a Bajnokok Ligájában, illetve az Európa-ligában és az Európa-konferencialigában.

Sztanyiszlav Csercseszov Puskás Akadémia Mol Fehérvár FTC kupaösszegzés Mol Fehérvár FC

FTC: Rebrov csapata és a Sahtar is érdeklődik Zubkov iránt – sajtóhír

2022-07-04 16:22:20

Az ukrán football24.ua úgy értesült, hogy a Szerhij Rebrov irányította al-Ain és a Sahtar Doneck is szerződtetné a Ferencváros támadóját, Olekszandr Zubkovot, aki kimaradt a Tobol elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő FTC keretéből.

magyar átigazolás labdarúgó NB I al-Ain Sztanyiszlav Csercseszov Szerhij Rebrov Sahtar Doneck

Edzősors: Szerhij Rebrov hosszabbított az al-Ainnál – hivatalos

2022-06-26 11:09:07

A Ferencváros korábbi vezetőedzője, az ukrán Szerhij Rebrov meghosszabbította szerződését az Arab Emírségek élvonalbeli labdarúgó-bajnokságában szereplő al-Ainnál.   

edzősors al-Ain Szerhij Rebrov

Edzősors: Soha nem mondtam ilyesmit – Szerhij Rebrov

2022-05-28 15:19:16

Az egyesült arab emírségekbeli al-Ainnal duplázó – megnyerték a bajnokságot és a Ligakupát is – Szerhij Rebrov mentegetőzni kényszerült, mert „nem találta a közös hangot” az újságírókkal.

al-Ain Szerhij Rebrov Egyesült Arab Emírségek

Edzősors: Rebrov aznap duplázott a csapatával, amikor a Fradi

2022-05-12 13:10:56

A Ligakupa után a bajnoki címet is megnyerte az egyesült arab emírségekbeli al-Ain, amelynek vezetőedzője Szerhij Rebrov, az FTC korábbi trénere.

al-Ain Szerhij Rebrov

FTC: „Az eredmények Csercseszovot igazolják” – szurkolói vélemények

2022-05-12 00:43:10

Bajnoki cím és Magyar Kupa-győzelem ide vagy oda, az FTC-szurkolók véleménye megoszlik arról, hogy jó-e a csapat játéka, s mi lehet a reális cél a nemzetközi kupaporondon. A Paksi FC elleni MK-döntő előtt kérdeztük a szurkolókat.

szurkolók labdarúgó NB I Sztanyiszlav Csercseszov Szerhij Rebrov Mol Magyar Kupa Fradi

Videó: Rebrov ukrán zászlóval ünnepelte az al-Ainnal megnyert első trófeáját

2022-05-05 13:50:07

Szerhij Rebrov szerdán első trófeáját, az egyesült arab emírségekbeli Ligakupát nyerte meg az al-Ain vezetőedzőjeként. Az ukrán tréner az ünneplés közben hazája zászlaját lobogtatva köszönte meg a szurkolóknak a biztatást.

orosz-ukrán háború al-Ain al-Ahli Ukrajna Szerhij Rebrov Egyesült Arab Emírségek

Edzősors: sorozatban hetedik alkalommal a hónap edzője Rebrov az emírségekben

2022-04-12 15:25:24

A hivatalos Twitter-csatornáján tudatta az egyesült arab emírségekbeli al-Ain, hogy sorozatban hetedik alkalommal is Szerhij Rebrov kapta meg a hónap edzőjének járó díjat.

al-Ain Szerhij Rebrov Egyesült Arab Emírségek

Labdarúgás: mi lesz veled, Dinamo Kijev?

2022-03-26 23:30:49

Külföldre menekült tulajdonosok és labdarúgók, felfüggesztett bajnokság, bizonytalan anyagi helyzet és jövőkép – senki sem  tudja, mit tartogat a sors az ostromlott ukrán főváros patinás csapatának, amely első európai kupáját a Ferencváros ellen nyerte meg.

orosz-ukrán háború Ukrajna Szerhij Rebrov Oleh Blohin Ihor Belanov Andrij Sevcsenko

FTC: kilenc forduló bizonyítványa a zöld-fehér kispadon

2022-03-22 22:05:53

Játék Szerhij Rebrov és Peter Stöger után: a számok alapján Sztanyiszlav Csercseszov a stabil védekezésre építi fel a Ferencváros futballját.

labdarúgó NB I Sztanyiszlav Csercseszov Szerhij Rebrov Peter Stöger NB I Ferencváros

Ukrajna: „Fegyvert veszek a kezembe” – Rebrov harcolni fog a hazájáért

2022-03-08 18:13:49

A Ferencvárossal három bajnoki címet is nyerő Szerhij Rebrov fegyvert ragad hazája védelméért. A jelenleg az Egyesült Arab Emírségek élvonalbeli labdarúgó-bajnokságában szereplő al-Aint irányító szakember az idény végén tér vissza Ukrajnába – mondta el az ír Independentnek.

orosz-ukrán háború Szerhij Rebrov Kijev

Ukrajna: Számomra a futball már nem létezik – Sevcsenko

2022-03-03 14:07:58

Az ukrán labdarúgás világklasszisa, Andrij Sevcsenko mindenképpen haza akar térni a közeljövőben, de egyelőre úgy érzi, azzal segíthet a legtöbbet a hazájának, ha Londonban marad – ahol a napokban tüntetett is –, megpróbál pénzügyi támogatást felhajtani az orosz katonai támadás sújtotta Ukrajnának, és közben minden rendelkezésére álló eszközzel világossá teszi a világ számára, milyen tragikus napokat élnek át honfitársai.

orosz-ukrán háború Szerhij Rebrov Andrij Sevcsenko

Ukrajna: „Oroszország, szégyelld magad!” – forrnak az indulatok Rebrovban

2022-02-25 14:41:31

Távol van hazájától, az Oroszországgal háborúban álló Ukrajnától a szaúdi al-Ain labdarúgócsapatát irányító Szerhij Rebrov, akiben forrnak az indulatok és mérhetetlen nemtetszését fejezte ki a Zbirna hírportál hasábjain.

orosz-ukrán háború al-Ain Ukrajna Szerhij Rebrov Oroszország

Edzősors: Nem bánom, hogy eljöttem a Ferencvárostól – Rebrov

2021-12-27 10:52:10

A Ferencvárostól júniusban távozó ukrán vezetőedző, Szerhij Rebrov az Egyesült Arab Emírségek élvonalbeli labdarúgó-bajnokságában szereplő al-Ain irányítását vette át, csapata pedig 11 forduló után magabiztosan áll a tabella élén. A 47 éves szakembert ezúttal az ukrán Bombardir nevű YouTube-csatorna látogatta meg, s készített vele interjút.

al-Ain Szerhij Rebrov NB I Ferencváros Egyesült Arab Emírségek FTC

Rebrov az NB I első milliárdosa lett, és tényleg a csúcson hagyta abba!

2021-12-22 13:26:13

A tavaly tavasszal elindult, a vége felé járó sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldieket is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat az illó évek az emlékükre. Ezúttal a 2020–2021-es NB I-es idényt idézzük fel.

Újpest légiósok légiós-sorozat idegenlégiósok Szerhij Rebrov Puskás Akadémia

Attól, mert a vége szép lett, még nem a Fradi csoportköre volt

2021-12-10 23:58:14

A magyar bajnok számára a Bayer Leverkusen elleni 1–0-s győzelemmel ért véget az idei nemzetközi kupaszereplés, ennek apropóján a két évvel ezelőtti és az idei Európa-liga-csoportkört hasonlítottuk össze. Bár hatékonyabb volt a Szerhij Rebrov-féle együttes, Peter Stögernek sincs miért szégyenkeznie.

Szerhij Rebrov Peter Stöger Fradi Ferencváros FTC Európa-liga

Nagy pofon a Fradinak, de tanultak belőle; túl sok volt a pénz Fehérváron?

2021-11-27 19:17:12

A tavaly tavasszal elindult, a vége felé járó sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldieket is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat az illó évek az emlékükre. Ezúttal a 2019–2020-as NB I-es idényt idézzük fel.

Újpest légiósok légiós-sorozat légiós TAO Szerhij Rebrov

Rebrov berobbant a magyar futballba, „aranyos” lett az antré

2021-11-19 11:15:32

A tavaly tavasszal elindult, a vége felé járó sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldieket is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat az illó évek az emlékükre. Ezúttal a 2018–2019-es NB I-es idényt idézzük fel.

légiósok légiós-sorozat Szerhij Rebrov NB I Mol Fehérvár Mezőkövesd

Stöger's team wanted to play football better than Rebrov’s – this caused the downfall

2021-10-21 15:13:02

Although there have been some slight differences in the games between Ferencváros managed by Serhiy Rebrov last season and the team led by Peter Stöger this season, the difference in perception between the two teams is perhaps best understood by comparing the statistics of the two games against Celtic in Glasgow. Last season, FTC won 2-1, and lost 2-0 this year.

Szerhij Rebrov Peter Stöger Ferencváros FTC