Találatok a Szepesi Ivett címkére

Találatok száma: 27

Női kézilabda: a Szegednél folytatja a BL-győztes balszélső

2016-05-05 13:58:26

Az NB I/B-s Szeged KKSE női kézilabdacsapata szerződtette a Mosonmagyaróvári KC SE játékosát, Szepesi Ivettet – adta hírül a delmagyar.hu.

női kézilabda kézilabda átigazolás kézilabda Szepesi Ivett Szeged KKSE

Videó: „Eszméletlen jól játszottunk!” - Görbicz

2014-05-04 20:30:24

Ahogy arról már beszámoltunk, a Győri Audi ETO KC 27–21-re legyőzte a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének fináléjában, így megvédte címét a legrangosabb európai kupasorozatban! A találkozót követően Görbicz Anita, Herr Orsolya és Szepesi Ivett nyilatkozott az NSO Tv-nek!

videó női kézi BL final four kézilabda Szepesi Ivett NSO Tv Herr Orsolya

Női kézi: Szepesit megműtötték, hat hónapig tart a felépülése

2014-01-14 17:24:13

Az előzetes terveknek megfelelően kedden megműtötték Szepesi Ivettet, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának Bajnokok Ligája-győztes szélsőjét. A győri klubhonlap beszámolója szerint a beavatkozás jól sikerült.

sérülés női kézilabda Szepesi Ivett Győri Audi ETO KC

Női kézi: Lelkileg nem könnyű elviselni - Szepesi

2014-01-13 16:51:03

Mint tegnap beszámoltunk róla, Szepesi Ivett elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a Győri Audi ETO KC Siófok elleni bajnokiján. A balszélső elmondta, lelkileg nem könnyű elviselni a súlyos sérülést és a vele járó kihagyást.

női kézilabda Szepesi Ivett Győri Audi ETO KC

Női kézi: Szepesi térdszalagja elszakadt, vége a szezonjának

2014-01-12 11:58:13

A pontos orvosi vizsgálatok igazolták a félelmet, Szepesi Ivett bal térdében elszakadt az elülső keresztszalag, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának balszélsője féléves kihagyással számolhat.

női kézilabda Szepesi Ivett Győri Audi ETO KC

Videó: orosz rulett - idén vagy jövőre legyen a női BL-ben final four?

2013-10-18 09:03:42

Az Európai Kézilabda-szövetség Végrehajtó Bizottsága zöld utat adott a női Bajnokok Ligája esetében is a final fournak. Ami biztos, hogy a csapatok Budapesten vagy Ljubljanában játszanák a négyes döntőt, a kérdés az, hogy már ebben a szezonban, vagy csak jövőre. Az NSO Tv a BL-ben szereplő magyar csapatoknál érdeklődött.

videó női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL Szepesi Ivett Kelecsényi Ernő Győri Audi ETO KC

Női kézi: „Ha így játszunk, nem kellene, hogy gondunk legyen”

2013-10-05 21:14:11

Mint arról beszámoltunk, a Győri Audi ETO KC fölényesen, 41–22-re legyőzte a KEK-győztes Hypót a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. Ambros Martín vezetőedző szerint nem lehet most hátradőlni, továbbra is keményen kell dolgozni, Szepesi Ivett szerint pedig ilyen mentalitással és agresszivitással játszva nem kellene, hogy problémája legyen az együttesnek.

Szepesi Ivett Katarina Bulatovics Győri Audi ETO KC Ambros Martín

Videó: keményebb ellenfelekre számított a bombaerős Győr

2013-08-25 21:27:41

A házigazda Győri Audi ETO nyerte a PwC Handball Fiesta elnevezésű nemzetközi női kézilabdatornát, miután a döntőben 29–21-re legyőzte a macedón Vardar Szkopjét. AZ NSO Tv-nek nyilatkozó Hornyák Ágnes keményebb ellenfelekre számított, és szerinte nem volt kérdés, hogy a Győr nyeri a tornát. Ana Djokics szerint hasznos volt a torna, de van még javítani való.

videó Szepesi Ivett Hornyák Ágnes Győri Audi ETO KC

Női kézi: Szepesi szerint első győri éve szerencsésen alakult

2013-05-15 16:22:46

Szepesi Ivettnek, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata balszélsőjének szintet kellett lépnie, amikor a kisalföldiekhez került, és időre is volt szüksége, amíg felvette a ritmust, de a Bajnokok Ligájában is bizonyította, hogy ez sikerült neki. Szepesi szerencsésnek érzi magát, hogy első győri szezonjában rögtön BL-győztes lett.

női kézilabda Szepesi Ivett Győri Audi ETO KC

Videó: boldogság - győri BL-siker után titkos fogadalmak

2013-05-11 19:06:36

Az idegenbeli siker után hazai pályán is legyőzte a Larvikot a Győri Audi ETO KC a női kézilabda BL-döntőben, így története során először megnyerte a Bajnokok Ligáját. A mérkőzés után az örömittas játékosok nem fukarkodtak a szép jelzőkkel a csapattal kapcsolatban, s megtudhattuk, milyen ünneplésben lesz majd részük.

videó női kézi BL Szepesi Ivett NSO Tv Kovacsics Anikó Hornyák Dóra

Videó: védekezve is irányítana a Győr a Larvik ellen

2013-05-11 12:26:34

Délután negyed négykor kezdetét veszi a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének visszavágója a Győri Audi ETO KC és a norvég Larvik között a Veszprém Arénában. Szepesi Ivett reméli, hogy támadva és védekezve is irányítani tudják találkozót. Görbicz Anita elmondta, az első meccsen sok ziccer kimaradt, s a felkészülés során alaposan kielemezték a larviki találkozót. Az NSO Tv beharangozó interjúi.

videó Szepesi Ivett NSO Tv Larvik Hornyák Dóra Görbicz Anita

Videó: BL-döntő előtt - „Most mondjam el a hibákat?”

2013-05-09 17:38:14

A Győri Audi ETO KC szombaton Veszprémben játssza a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének visszavágóját a Larvik ellen. Az NSO Tv ott volt a magyar bajnok nyilvános edzésén, amelyen Ambros Martín edző kemény megdolgoztatta a lányokat. Szepes Ivett, Hornyák Dóra és Görbicz Anita beszélt a mindent eldöntő mérkőzésről.

videó női kézilabda BL Szepesi Ivett Hornyák Dóra Görbicz Anita Győri Audi ETO KC

Női kézi NB I: Mindig különleges érzés bajnoknak lenni - Löke

2013-04-24 21:35:47

Heidi Löke a második, Szepesi Ivett az első bajnoki címét ünnepelhette a magyar női kézilabda NB I-ben, miután a Győr 34–19-re legyőzte idegenben a Ferencvárost. Zácsik Szandra a vesztes félnél lépett pályára, de legalább már játszott, ami az esetében nagy szó.

női kézilabda NB I Zácsik Szandra Szepesi Ivett Heidi Löke Győri Audi ETO KC FTC-Rail Cargo Hungaria